Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ile zarabia kelner na weselu?

~kelner niezalogowany
27 grudnia 2012r. o 17:59
ja zarabiam za noc weselną 270 i praca w cale nie jest ciężka, i jak ktoś się regeneruje do czwartku to jest niezłym leniem i śpi do 12 to go kości od tego bolą. prace polecam ale tylko dla tych którzy są singlami.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ccc niezalogowany
27 grudnia 2012r. o 22:43
270 to sporo,fajnie że tyle zarabiasz...powodzenia i oby tak dalej..ps.troszke zazdroszczę bo nadźwigam sie tych garów i mam mniej ale też to zawsze coś...
~ niezalogowany
28 grudnia 2012r. o 17:37
w jednej z lepszych sal weselnych maja płacone 8 zł i za noc sobotnią wychodzi srednio 150 zl więc dla mnie to fikcja 270 za sobotę
~kajciak niezalogowany
5 marca 2013r. o 9:25
Czy znacie miejsca gdzie potrzebują taki kelnerów? Gdzie można szukać takiej pracy? Jestem niepoinformowana w temacie, więc proszę o jakieś wskazówki.
10457
#obcyy nieaktywny
5 marca 2013r. o 9:26
W Słonecznej wesele z poprawinami 60zł -słabo ??
2346
#gustaw nieaktywny
5 marca 2013r. o 9:29
obcyy napisał(a): W Słonecznej wesele z poprawinami 60zł -słabo ??

Nie przesadzaj słyszałem że była podwyżka ,teraz 80zeta !!
~ niezalogowany
5 marca 2013r. o 18:36
gustaw napisał(a):
obcyy napisał(a): W Słonecznej wesele z poprawinami 60zł -słabo ??

Nie przesadzaj słyszałem że była podwyżka ,teraz 80zeta !!
I Nawet na chwilę nie można usiąść.Masakra.Byłam i nie pójdę!!!!Nawet talerza zupy nie dostałam.Śmiech!!!!Gdzie na innych weselach dostajesz cały obiad bez żadnej łaski.Bo kelnerka musi mieć siłę na całą noc
~IZA niezalogowany
5 marca 2013r. o 19:21
iLE PLACI GAWART ZA WESELA
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza