Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Ciekawe Filmy!!

9176
kc
16 kwietnia 2017r. o 21:26
To miłe wiedzieć, że robi się na kimś duże wrażenie : ).
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3004
#masi nieaktywny
16 kwietnia 2017r. o 21:39
Jeszcze większe byś zrobiła, jakbyś mi gruzu trochę powynosiła : )

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
9176
kc
16 kwietnia 2017r. o 22:07
Uruchomiłeś moją wyobraźnię i zobaczyłam jak wiaderko gruzu prosto z moich rączek ląduje na Twojej głowie, faktycznie robi wrażenie : ).
3004
#masi nieaktywny
17 kwietnia 2017r. o 0:37
Słodkości... : )

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
~~ niezalogowany
18 kwietnia 2017r. o 13:23
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
18 kwietnia 2017r. o 19:13
No skoro już o wojnach gadamy , to pragnę Was poinformować , że szykują właśnie inwazję w Korei Północnej ... nasi sojusznicy :D Dwa lotniskowce są już na miejscu , a w Syrii też ... mówi się o pięćdziesięciu tysiącach hamerykańskiego mięsa armatniego na wysuniętych przeciwko Ruskim flankach :) Ale żeby nie było , to popatrzcie sobie na propagandę tego tyrana Kim Dzon Una , czy jak mu tam qurwa jest i powiedzcie mi , która propaganda silniejsza ? :)

Gorąco polecam ten dokument produkcji Koreańczyków z Północy , bo według mojej wiedzy , niestety nie kłamią :|

ps . Niniejszym składam serdeczne podziękowania pewnej Bolecnautce , w imieniu pewnej Pani :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
315
#mir.ko nieaktywny
18 kwietnia 2017r. o 19:42
co by nie było Korea Pólnocna wymaga konkretnego restartu
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
18 kwietnia 2017r. o 19:54
Mirek . Ty też wymagasz konkretnego restaru :D Miliony Ludzi mówi o fałszywej fladze WTC , a Ty dalej wierzysz w samoloty terrorystów Ben Ladena? W propagandę ?

Niepojęte :D Proszę , nie kompromituj się :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.