Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobra wrózka

~ niezalogowany
18 września 2010r. o 12:16
~ napisał(a):
~EWELCIA napisał(a): CZY MOGE DOSTAC JAKIS NAMIAR NA WROZKE Z DOBREJ. NAJLEPIEJ NUMER TELEFONU?? Z GÓRY DZIEKUJĘ

756449563
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~J niezalogowany
18 września 2010r. o 17:10
Następna naiwna laska=aż mi cie żal.Ta kobieta pije dużo i wymyśla głupoty.Sama sie do tego przyznała znajomym że wciska ludziom kity.Moje koleżanki u niej były i nigdy sie nic nie sprawdziło-jak można być tak naiwnym??????
~ niezalogowany
18 września 2010r. o 19:13
Na Zygmunta Augusta jest dobra wróżka. Mojej żonie przepowiedziała, że rozwiedzie się ze mną, ale jeszcze kiedyś będzie szczęśliwa z mundurowym, ciemnym blondynem, który ma synka. Nie uwierzycie - wszystko się sprawdza. Rozwód w drodze (z powodu jej zdrady) i kręci się już koło niej policjant z synkiem. Tylko on ma jeszcze żonę :) I jest chyba w kropce :)
~ niezalogowany
19 września 2010r. o 8:49
~J napisał(a): Następna naiwna laska=aż mi cie żal.Ta kobieta pije dużo i wymyśla głupoty.Sama sie do tego przyznała znajomym że wciska ludziom kity.Moje koleżanki u niej były i nigdy sie nic nie sprawdziło-jak można być tak naiwnym??????

to ze sobie popija nie swiadczy ze nie ejst dobra wrozka! ja do niej chodze regularnie od 6 lat!! jak myslisz dlaczego jestem jej wierna??
nie bylo niczego co by sie nie sprawdzilo! jest bardzo dobra,a nawet najlepsza!!
~ niezalogowany
19 września 2010r. o 8:52
MattaHari napisał(a):
~ napisał(a): Głupich nie sieją - wschodzą sami ;)

Ja powróżę za pół ceny - i wywróżę wszystko na co masz ochotę. Wygraną w totolotka dodam w promocji :D

Ludzie leczcie się na nogi bo na głowę za późno!
Jakby taka wróżka miała pojęcie o czymkolwiek, to nie siedziałaby za grosze nad kartami tylko skreśliłaby se kupon totolotka.
Śmierć frajerom!

hehe no moze i prawda, ale ciekawość ludzka nie zna granic :]

Mi chodzi o jakąś wróżke co ponoć mieszka gdzieś na Daszyńskiego...zna ktoś?

znam ja, wrozy nie za ciekawie,siedzisz u niej prawie godzine jak nie dluzej,mowi malo,mialam wrazenie ze robi to pierwszy raz, ale nie powiem ze nie powiedziala prawdy! wrozka z dobrej jest bardzo dobra! a co do tej z paryskiej to jeszcze nie wiem,ale mam zamiar ja sprawdzic!
~J niezalogowany
19 września 2010r. o 10:05
A Ja wam powiem ze moim znajomym i kuzynowi nic a nic sie nie sprawdziło-poprostu ona wciska ludziom kity a Wy później tak kierujecie swoim życiem żeby sie tak sprawdziło.To Wy jesteście kowalami swojego losu,i skad jakaś babka moze wiedzieć jak postapisz w życiu.Dziewczyny jesteście poprostu naiwne.
4668
#Anonim4668 nieaktywny
19 września 2010r. o 11:39
dobra wróżka to taka , która wyciągnie Ci 200 złotych z kieszeni bez twojej wiedzy :| :| :|
~Nicolaa niezalogowany
19 września 2010r. o 13:27
Znam wróżkę z Parkowej :) Mnie i znajomym bardzo dużo się sprawdziło
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.