Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobra wrózka

~ niezalogowany
27 czerwca 2010r. o 21:12
~cyganka napisał(a): cyganka prawde ci powie.
napisz [email protected]

to ty cyganka czy sprzedawca router??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Iacobus Sprenger niezalogowany
28 czerwca 2010r. o 17:27
Grzdyl_Ponury napisał(a): Jak rozpoznać dobrą wróżkę od złej wróżki? :D

dobra wróżka to wróżka ugrillowana na stosie, albo spławiona w rzece
~biedronka niezalogowany
29 czerwca 2010r. o 17:57
czy ktos cos wie na temat tej wrozki z paryskiej???czy dobrze wrozy? i czy z kart??
~kreska niezalogowany
7 lipca 2010r. o 18:21
~biedronka napisał(a): czy ktos cos wie na temat tej wrozki z paryskiej???czy dobrze wrozy? i czy z kart??

Słyszałam,Ze jest za krec ista :D ,mój znajomy ostatnio ją poderwał :>

Zastosowana autokorekta

~aneta niezalogowany
17 września 2010r. o 23:29
Masz jakiś kontakt do tej wróżki z Dobrej? Potrzebuję telefon.
4560
#Wiolizna nieaktywny
17 września 2010r. o 23:59
jedz tam osobiscie i popros o wizytówke, bo już się dorobiła haha :D ale nie moge powiedziec, zeby mówiła bzdury. Jak do tej pory to większosc sie sprawdzila, tylko kur...wa jakos jeszcze nie spotkałam przeznaczonego mi bruneta z poza okolic Bolca haha obłęd!!! Acha, jak będzie pijana to powie Ci dużo więcej niz powinna :p od 20 do 30zł za wizytkę :D

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" :)
1017
#T nieaktywny
18 września 2010r. o 0:30
~``` napisał(a): kogo obchodzi co powiedzial jakis tam profesor.Nie wiem jak mozna porownac wiare w Boga do wiary w to co mowi wrózka.W ten sposób wszystko moze stac sie grzechem.Takze przykazanie nie ma tu nic do rzeczy ;) Konkretnie gdzie jest zapisane ze to grzech?

Ksiega Powtorzonego Prawa 18:9-14 , Micheasza5, Dzieje Apostolskie 16:16 Zastanowmy sie.Wrozbiarstwo to jest rebelia przeciwko Bogu, do czego wiec dobra moze byc osoba,ktora nawet dla siebie i swoich nie jest dobra bedac w rebelii z Bogiem? :|
~kopciuszek niezalogowany
18 września 2010r. o 11:51
:> dobre wróżki są tylko w bajkach :P :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza