Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobra wrózka

3347
#Grzdyl_Ponury nieaktywny
18 grudnia 2010r. o 22:20
MakowaPanienka napisał(a): :|

;) zamilcz :P

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4206
#MakowaPanienka nieaktywny
18 grudnia 2010r. o 22:21
załamka :|

Zmoderowano 19.12.2010 godz.13:57 - powód: cytowanie (sentinel)

<b style="color: red;"> Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. - Albert Einstein </b>
~ niezalogowany
19 grudnia 2010r. o 16:19
ja chodze do wrozki z dobrej i wszystko mi sie sprawdza jest dobra to prawda
~:) niezalogowany
19 grudnia 2010r. o 16:22
Następnym razem zapytaj ją o numery w lotto :D
Jak Ci się sprawdzą numery, daj znać, to sam popędzę :P
~ciocia gienia niezalogowany
19 grudnia 2010r. o 17:34
czy mógłby ktos podac namiary na te wróżkę? jak sie z nia skontaktowac??
~koo niezalogowany
19 grudnia 2010r. o 18:15
czy ktoś zna tą wróżkę z z augusta
983
#Calahan nieaktywny
19 grudnia 2010r. o 18:36
~ napisał(a): ja chodze do wrozki z dobrej i wszystko mi sie sprawdza jest dobra to prawda
Osobiscie nie polecam chodzenia do wrozek. Wrozki czesto same nie widza skad maja swoja energie, dar. Nie mogac wytlumaczyc skad to jest, mowia, ze od Boga. Zdolnosci takie to albo wplyw demonow, albo zaplanowany dla danego czlowieka dar, bedacy jednak pod wplywem sil demonicznych. Celem sil ktore stoja za tym darem jest zwodzenie, uzaleznienie i wzbudzenie w czlowieku zaufania, a w pewnym momecie sprowadzenie na niego roznego rodzaju nieszczesc. Pismo Swiete bardzo wyraznie nas przed tym przestrzega. Jezeli ktos juz naprawde musi czegos dowiedziec sie o swoim zyciu, niech skorzysta z wizji proroczych ludzi majacych odpowiedni dar Ducha Swietego (czyli dar prorokowania znany z Biblii). Wytyczne odnosnie tego, jak poznac prawdziwego Ducha Swietego, a jak oszusta rowniez znajdziemy w Biblii.

Najlepiej, gdy czlowiek nie polega jednak na jakiejkolwiek przepowiedni wobec przyszlosci - jest to dla niego bardzo szkodliwe. Czlowiek zamiast myslec o zyciu, mysli o tm czy "wrozba" sie spelni czy nie spelni i jak byc pewnym jej spelnienia, a jak nie byc. Po co wiec chodzic do wrozki? By poznac przyszlosc u kogos, kto nie ma prawa kreowac naszej przyszlosci? Bo tak naprawde to nie jest przepowiadanie, ale kreowanie przyszlosci wedle woli sil demonicznych.

Jeśli chcemy żyć jak w bajce, najpierw sami musimy zostać bohaterami nie z tej bajki.
~ niezalogowany
30 grudnia 2010r. o 17:43
~koo napisał(a): czy ktoś zna tą wróżkę z z augusta

nie polecam, mówi bzdury jakieś mydlenie oczu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza