Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobra wrózka

3347
#Grzdyl_Ponury nieaktywny
30 grudnia 2010r. o 18:19
~ napisał(a): nie polecam, mówi bzdury jakieś mydlenie oczu

Żadna nowość :)
Wszystkie uprawiają mydlenie oczów :D

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~IGA niezalogowany
30 grudnia 2010r. o 22:52
Ja raz zdecydowałam wybrać się do wróżki,bo nigdy nie byłam. Wiele osób mówi, że ta wróżka w Dobrej mówi prawdę.
Ja jednak miałam pecha, bo ta Pani w dzień, kiedy się ze mną umówiła była kompletnie pijana, dlatego nawet do niej nie weszłam. Akurat złożyło się tak, że przyszła jeszcze jedna osoba na tą samą godzinę. Jakie było nasze zdziwienie, gdy syn tej Pani chciał, żeby jedna osoba pojechała z nim do marketu w Bolesławcu (pewnie po koleją butelkę alkoholu) , a druga popilnowała dziecka
SZOK....
javascript:emoticon('!!')javascript:emoticon('!!')
4122
#karmelka29 nieaktywny
30 grudnia 2010r. o 22:54
:) dobre wróżki istnieją tylko w bajkach..... ;) niema co się spinać...

Trzeba tak żyć, żeby można było mieć szacunek dla samego siebie.
4668
#Anonim4668 nieaktywny
13 marca 2011r. o 14:36
mądrze,krótko i na temat.......i tak trzymaj,biedlonko klopkowana :* :* :*
6356
#alphawolf nieaktywny
13 marca 2011r. o 21:26
ale ta pi**** mowi prawde moja ex do niej chodzila ile razy ja ja przeklinalem wszystko co mowila jej o mnie bylo w 100 % prawda ja oczywiscie sie wypieralem "no co ty kochanie bedziesz sie jakiejs glupiej wrozki słuchala" hihi ale coz wrozka z Dobrej prawde ci powie !!!!!!

A MNIE OD DZIECKA POKARAŁ BÓG WYPADŁEM Z WÓZKA I ŁEB MI SPUCHŁ O CAŁĄ RESZTĘ NIE MUSZE DBAĆ BO MAM CO JEŚĆ I MAM GDZIE SPAĆ
~ niezalogowany
13 marca 2011r. o 21:36
ma ktos namiary na wrózke z dobrej?
5183
magnum44
13 marca 2011r. o 21:40
Popieram wypowiedź Karmelki :) :)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
5993
#xaa nieaktywny
13 marca 2011r. o 22:02
alphawolf napisał(a): ale ta pi**** mowi prawde moja ex do niej chodzila ile razy ja ja przeklinalem wszystko co mowila jej o mnie bylo w 100 % prawda ja oczywiscie sie wypieralem "no co ty kochanie bedziesz sie jakiejs glupiej wrozki słuchala" hihi ale coz wrozka z Dobrej prawde ci powie !!!!!!

obeszłam się bez wróżki,i kasa w kieszeni :D ,a Twoja eks,chodziła po poradę,pewnie czuła,że u was,coś nie gra i za jej pomocą wyszło szydło z worka :>
czułam,to samo co twoja była,ale on "zamotał się" :D ,bo głupi był i już !!
Teraz jestem wolna,a on z wiekiem pożałuje.. :D
A u wróżki nigdy nie byłam,i nie wybieram się :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.