Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

Dobra wrózka

~ niezalogowany
8 listopada 2011r. o 16:21
~kicia napisał(a): Po co w ogóle wypowiadają się ci, którzy nie wierzą w to..Nie chcesz nie wierz i praw nikomu morałów jaki kto jest głupi, każdy wierzy w to , co chce. ja byłam wielokrotnie i zawsze mi się sprawdziło a niedowiarki może niech pójdą i spróbują a póżniej wyrażają swoje zdanie...

W pełni zgadzam się z tą wypowiedzią. Pozdrawiam.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
12 listopada 2011r. o 18:13
~kicia napisał(a): Po co w ogóle wypowiadają się ci, którzy nie wierzą w to..Nie chcesz nie wierz i praw nikomu morałów jaki kto jest głupi, każdy wierzy w to , co chce. ja byłam wielokrotnie i zawsze mi się sprawdziło a niedowiarki może niech pójdą i spróbują a póżniej wyrażają swoje zdanie...

a do jakiej wróżki chodzilas ze ci sie sprawdzalo?????
~ niezalogowany
19 listopada 2011r. o 17:26
Czy ma ktoś numer do wróżki z lubania widziałam że ktoś podał numer do cyganki z lubania ale mi chodzi o inna wróżke jeśli ktoś ma numer to bardzo bym prosiła
~ niezalogowany
19 listopada 2011r. o 20:28
Witam byłam raz w Lubaniu i się sprawdziło na dniach bede miała nr to podam
4067
#zraniona nieaktywny
19 listopada 2011r. o 20:38
dobra wrozka to ta ktory ci powie to,co ty chcesz slyszec ;D
~nunu niezalogowany
19 listopada 2011r. o 21:38
dobra w łóżkach..... :D
~ niezalogowany
20 listopada 2011r. o 11:35
~ napisał(a): Witam byłam raz w Lubaniu i się sprawdziło na dniach bede miała nr to podam

dziękuje pozdrawiam:)
~ niezalogowany
20 listopada 2011r. o 11:36
~ napisał(a):
~ napisał(a): Witam byłam raz w Lubaniu i się sprawdziło na dniach bede miała nr to podam

dziękuje pozdrawiam:)

ja tez czekam na ten numer pozdrawiam:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Zapraszamy