Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobra wrózka

5134
#TOjsienka nieaktywny
28 października 2011r. o 18:01
Nie denerwuj się tak bo Ci żyłka pęknie

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
28 października 2011r. o 21:57
dobre, dobre
~ niezalogowany
31 października 2011r. o 19:12
Czy ktoś może powiedzieć kto był u Pani Lidii czy to co powiedziała się sprawdziło???
~ niezalogowany
4 listopada 2011r. o 15:50
jesli kto kolwiek ma numer do wrozki z Lubania tobardzo bym prosila dziekuje i pozdrawiam
5134
#TOjsienka nieaktywny
4 listopada 2011r. o 15:57
Wiecie co?
Czy to nie dziwne że porad od wróżek potrzebują z tego co czytam tylko kobiety?
Już nawet domyślam się jakie mogą mieć pytania. :| :D

~ niezalogowany
4 listopada 2011r. o 17:26
TOjsienka napisał(a): Wiecie co?
Czy to nie dziwne że porad od wróżek potrzebują z tego co czytam tylko kobiety?
Już nawet domyślam się jakie mogą mieć pytania. :| :D

Wlasciwie nie ma w tym nic dziwnego. Od czasu grzechu pierworodnego (Ksiega Rodzaju 3:15) szatan jest przeciwko kobiecie i robi wszystko by nie zblizyla sie z Panem Bogiem.Dziala nawet przez mezczyzn,ktorzy nie daja kobiecie glosu w srodowisku chrzescijanskim, choc Pan Jezus wyniosl kobiete do jej orginalnej pozycji w zyciu. Tak,ze kobiety wiedzace w glebi swojego istnienia,ze jest wiecej niz to co widac oczami, a nie znajace mocy zmartwychwstalego Chrystusa Jezusa,zwodzone sa przez szatana jego supernaturalna moca. Kobiety, Jezus Chrystus jest wasza odpowiedzia!
5134
#TOjsienka nieaktywny
4 listopada 2011r. o 17:38
Łoooo jeju nigdy nie przypuszczała bym że z tak o sobie walniętęgo posta ktoś coś takiego wyduma.

5272
#owocelesne nieaktywny
4 listopada 2011r. o 17:56
757214310
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Manilift zaprasza