antykomercjalista napisał(a): ... :> ... :D :D :D zastanawia mnie jedno, dlaczego tak mało zalogowanych osób się wypowiada w tym temacie :D , boją się czegoś lub kogoś?...hehee..miałem niemiłą przyjemnośc pracowac tam, mimo że zawsze byłem jestem i będę przeciwnikiem tego typu sklepów (czego nawet pracując w tym sklepie specjalnie nie ukrywałem), a praca tam :> chociaż pokazała mi jak to wygląda od podszewki. I wszytko się sprawdziło...A więc, zwalniają ludzi, którzy i tak za minimum zasuwaja tam jak roboty (nie znając dnia ani godziny zwolnienia), ponieważ sklep wystarczająco dużo, OJ DUŻO!!! już zarobił, a po co płacic wyższe podatki? Kadra jest nastawiona na robienie kariery, a carrefour-owscy szefowie wystarczająco dobrze umieją ją do tego zmobilizowac. Ciekawi mnie tylko czy podczas tej wyprzedaży będzie to samo, jak podczas wyprzedaży hypernov-ej, gdzie stwarzano straszliwe problemy pracownikom, którzy chcieli coś sobie kupic po tej niższej wyprzedażowej cenie. Wręcz ścigano ich, żeby tylko niczego kupic sobie nie mogli..Następna sprawa, czy jeśli zostanie stara ekipa, i będzie brała udział w przebudowie sklepu, będzie tak samo wysterowana i wykorzystywana jak podczas przebudowy z hypernov-ej na carrefour?... ...Wystarczy, bo i tak już się rozpisałem, a spokojnie mógłbym książkę na ten temat napisac :D :D :> ..............
....wypowiadam się tylko raz, więc w temacie tym już na pewno nic na napiszę.
p.s. nazwy marketów specjalnie napisałem z małej litery.
powiedzieć to mogą o tym tylko co tam najdłużej pracują,tak więc lepiej poczytaj książke :D :D