Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zwolnienia w Carrefour

~GENERALOSSS niezalogowany
27 czerwca 2010r. o 9:35
~ napisał(a):
~KOLO napisał(a): CARREFOUR IDZIE POD MŁOTEK, JUZ JEST WYPRZEDAZ LUMPOW I GAROW!!!!!
:D

daj znać jak będzie wyprzedaż dmuchanych lalek !!

wymiary 90/60/90,mulatka,czarne włosy(prawdopodobnie blondynki są niekumate), znak zodiaku WAGA, numer buta 49.najlepiej jakby była stanu wolnego niom to wszysko.. wiem wiem ..,jestem bardzo skromny jeżeli chodzi o wymagania :D :D :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~:~( niezalogowany
27 czerwca 2010r. o 11:39
~;) napisał(a): no i znowu zwolniono kolejną osobe ;(

KTO poszedł do domu ??
~Gosia niezalogowany
27 czerwca 2010r. o 13:39
A co z tą Castoramą ??
3812
#antykomercjalista nieaktywny
27 czerwca 2010r. o 18:32
... :> ... :D :D :D zastanawia mnie jedno, dlaczego tak mało zalogowanych osób się wypowiada w tym temacie :D , boją się czegoś lub kogoś?...hehee..miałem niemiłą przyjemnośc pracowac tam, mimo że zawsze byłem jestem i będę przeciwnikiem tego typu sklepów (czego nawet pracując w tym sklepie specjalnie nie ukrywałem), a praca tam :> chociaż pokazała mi jak to wygląda od podszewki. I wszytko się sprawdziło...A więc, zwalniają ludzi, którzy i tak za minimum zasuwaja tam jak roboty (nie znając dnia ani godziny zwolnienia), ponieważ sklep wystarczająco dużo, OJ DUŻO!!! już zarobił, a po co płacic wyższe podatki? Kadra jest nastawiona na robienie kariery, a carrefour-owscy szefowie wystarczająco dobrze umieją ją do tego zmobilizowac. Ciekawi mnie tylko czy podczas tej wyprzedaży będzie to samo, jak podczas wyprzedaży hypernov-ej, gdzie stwarzano straszliwe problemy pracownikom, którzy chcieli coś sobie kupic po tej niższej wyprzedażowej cenie. Wręcz ścigano ich, żeby tylko niczego kupic sobie nie mogli..Następna sprawa, czy jeśli zostanie stara ekipa, i będzie brała udział w przebudowie sklepu, będzie tak samo wysterowana i wykorzystywana jak podczas przebudowy z hypernov-ej na carrefour?... ...Wystarczy, bo i tak już się rozpisałem, a spokojnie mógłbym książkę na ten temat napisac :D :D :> ..............
....wypowiadam się tylko raz, więc w temacie tym już na pewno nic na napiszę.

p.s. nazwy marketów specjalnie napisałem z małej litery.

...Ale synowie ziemi nocą się zgromadzą śmieszni karbonariusze spiskowcy wolności będą czyścili swoje muzealne bronie przysięgali na ptaka i na dwa kolory...Z.H.
~hej niezalogowany
27 czerwca 2010r. o 20:32
Znam człowieka co zajmował się jako project manager przebudową na "żywym" organizmie Hypernovy na Carrefour i to nie było łatwe zadanie. Market musiał działać a roboty remontowo-budowlane musiały być prowadzone. Może będzie Wall-Mart? Nie wiadomo. Castorama, czy Leroy-merlin chyba nie, bo lokalne lobby hurtowni budowlanych pewnie blokuje to i ma spore zyski z braku tego typu marketów w B-c.
~endriu niezalogowany
27 czerwca 2010r. o 21:17
A może zna ktoś z was Anne M. wiem że kiedyś pracowała w cerfurze, jak ktoś ją zna niech napisze :]

Zmoderowano 27.06.2010 godz.21:28 - powód: nazwisko (sentinel)
~~1488 niezalogowany
27 czerwca 2010r. o 22:01
~hej napisał(a): Znam człowieka co zajmował się jako project manager przebudową na "żywym" organizmie Hypernovy na Carrefour i to nie było łatwe zadanie. Market musiał działać a roboty remontowo-budowlane musiały być prowadzone. Może będzie Wall-Mart? Nie wiadomo. Castorama, czy Leroy-merlin chyba nie, bo lokalne lobby hurtowni budowlanych pewnie blokuje to i ma spore zyski z braku tego typu marketów w B-c.

w d... byłeś g.... widziałeś
~MZ TOP PROJECT niezalogowany
28 czerwca 2010r. o 9:17
Co wy pierd.......
Zwolnienia sa i beda bo projekt zakłada pracowników tymczasowych ( za grosze) zostanie paru kierowników i paru pracowników ktos musi zarzadzac tym burdelem przecież.
Wallmarkt może i przejmie Cerfury, praca bedzie ale niedla wszystkich.
Sami Dyrektorzy trzęsa dupami , prezes jeżdzi po polsce i panikują. Po krec ana polityka ogolnie teraz w firmie.
Szlak wie kiedy dostaniesz wypowiedzenie.
Lepiej niebedzie na pewno.
Gdzie są zwiazki zawodowe ??? W kieszeni prezesów !!!!

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!