Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zwolnienia w Carrefour

~ niezalogowany
19 lipca 2010r. o 18:53
nieroby.......każdy wie jaki tam syf,więc o co kaman?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
20 lipca 2010r. o 10:38
~ napisał(a): nieroby.......każdy wie jaki tam syf,więc o co kaman?

Nierobem to jesteś sam,ci co tam pracuja dobrze sie na zap....ją!!!!
4352
#enter nieaktywny
20 lipca 2010r. o 11:53
Właśnie w Urzędzie Pracy , Carrefour ogłasza się że szuka kasjerów na pół etatu. Więc jak to jest w końcu?
~AS niezalogowany
20 lipca 2010r. o 12:02
enter napisał(a): Właśnie w Urzędzie Pracy , Carrefour ogłasza się że szuka kasjerów na pół etatu. Więc jak to jest w końcu?

Cięć cd.
Kasjerom, którym skończyły się umowy na 1/1 et. nie przedłużyli ich jeżeli nie zgodzili się na pół i teraz szukają itd.
~ niezalogowany
20 lipca 2010r. o 15:11
~ napisał(a):
~ napisał(a): nieroby.......każdy wie jaki tam syf,więc o co kaman?

Nierobem to jesteś sam,ci co tam pracuja dobrze sie na zap....ją!!!!
nieroby to było do wpisu poprzedniego,ja wcale tak nie myślę wiem jak jest
~zainteresowany niezalogowany
20 lipca 2010r. o 15:45
byłym ostatnio tam i jakoś pusto na półkach, obsługi też jak na lekarstwo, może faktycznie noszą się z zamiarem likwidacji?
~.... niezalogowany
20 lipca 2010r. o 18:50
A co powiecie na temat tych biednych dziewczyn które stoja na cukierkach.Mają tylko daw dni w miesiacu wolnego i sa zatrudnione na na cały etat bez zadnych praw.Dyrowi to pasuje taki pracownik.
~ niezalogowany
20 lipca 2010r. o 18:59
a ja mam dośc siedzenia w domu i chętnie zamieniłabym sie z którąś z tych dzewczyn,a może jest ktoś inny chętny do odstąpienia miejsca?nawet niekoniecznie carrefour?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza