Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zwolnienia w Carrefour

~ niezalogowany
16 lipca 2010r. o 17:09
lubie soczki z karfura
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1658
#Bass nieaktywny
17 lipca 2010r. o 12:10
~ napisał(a): . Za 1200 zł mąż nie jest w stanie utrzymać rodziny . Nawet pracujące dwie osoby w rodzinie nie rozwiązuje problemu ,życie przytłacza ,rachunki zzerają człowieka . Na przyjemności nie ma już ani siły ani kasy .Wegetacja jednym słowem . Tam na górze opamiętajcie się !! !! !!

Poza paroma wyjątkami jeżeli chodzi o prezesów i deryktorów to średnio prawie wszyscy dostają takie pensje w B-C.2 osoby, które mają 2400zł nie mogą z tego wyżyć?Wiadomo kokosów nie ma ale jest inna kwestia ,że dużo ludzi żyje ponad stan.Nabiorą wody w usta.I co tam w chacie wczesny Gierek ,a kupią auto za 20 tyś żeby przejechać sie na lans po bułki do piekarni i do kościoła .Generalnie zasada nie stać mnie to nie kupuje .

Zmoderowano 17.07.2010 godz.12:57 - powód: podwójny post (sentinel)
~GENERALOSSS niezalogowany
17 lipca 2010r. o 16:33

MOJE MARZENIE TO ZAWSZE BYŁO,ABY PRACOWAĆ W CARREFOUR,MOŻE KIEDYŚ SIĘ SPEŁNI.... :| :| :| :|
~ktoś niezalogowany
17 lipca 2010r. o 19:53
śpiesz się Generalosss
~GENERALOSSS niezalogowany
17 lipca 2010r. o 20:01
~ktoś napisał(a): śpiesz się Generalosss

DZISIAJ W SOBOTĘ W POPOŁUDNIOWYCH GODZINACH , KADRY SĄ JESZCZE CZYNNE, TO JA LECĘ. ŻYCZ MI POWODZENIA. :* :* :* :* :*
~ktoś niezalogowany
17 lipca 2010r. o 20:04
Oj,chyba nie są czynne,ale biegnij rano w poniedziałek,powodzenia, może się uda
~hihi niezalogowany
17 lipca 2010r. o 22:44
Jak się w Bolcu Wam nie podoba zapraszamy do starych znajomych z działów : Ochrona i Kadry:)))
~hihi niezalogowany
17 lipca 2010r. o 22:45
W Zgorzelcu:)))
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo