Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zwolnienia w Carrefour

~ niezalogowany
20 października 2010r. o 19:31
klienci lubia narzekac, najlepsze jest to, ze czesc z nich pewnie tez pracuje w sklepach, a przychodza i zgrywaja wielkich panow od ktorych zalezy nasza praca hehe, tacy zawsze maja najwiecej do powiedzenia. nie maja co ze soba zrobic to przyjda do ktoregos z marketow, wyrzyja sie i wychodza zadowoleni.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Sarna niezalogowany
24 października 2010r. o 12:07
pozdrawiam wszystkich, jest OK. A myslałem ze bedzie gorzej, a było..Powoli dochodze do siebie, do zobaczenia i mysle ze nie długo ;) ;) :D :D :D
4644
#nn nieaktywny
24 października 2010r. o 16:13
~Sarna napisał(a): pozdrawiam wszystkich, jest OK. A myslałem ze bedzie gorzej, a było..Powoli dochodze do siebie, do zobaczenia i mysle ze nie długo ;) ;) :D :D :D

Zmieniłeś chlebodawcę? Pzdrw.
3677
esiu777
24 października 2010r. o 19:32
~Sarna napisał(a): pozdrawiam wszystkich, jest OK. A myslałem ze bedzie gorzej, a było..Powoli dochodze do siebie, do zobaczenia i mysle ze nie długo ;) ;) :D :D :D

sarna jak spadles z tej drabiny??wiem ze napewno szybko,co tam szukales??

a ja nie bede stal przy tych srubkach:)
~Melchior niezalogowany
24 października 2010r. o 19:53
Sarna nie wracaj.
Idz na rente za dużo plotkujesz i nic nie robisz.
~Sarna niezalogowany
25 października 2010r. o 16:04
Melchior czy jakos tak??, żebyś ty lyle robił co ja, to byłby sukces. A moze chcesz sie zamienic co?????, latem tylko +40 w zimie -20 a co to? to nic i pare beleczek zrobisz w zmarznietych lapach a task pozatym to h....... cie obchodzi moja praca zajmij sie soba, co mama cie nioe przytulala a tato na rencie ze mnie wysyłasz??. Zejdz ze mnie bo jak ja wejde to ci oddechu braknie a o mnie sie nie martw ,bo nie ma takiej potrzeby :> :> :> :> :> :>
~ niezalogowany
25 października 2010r. o 23:10
olej ich moczem Sarna,, i trzymaj się Jugolka :P
~luśka niezalogowany
26 października 2010r. o 8:53
a Wy to co nie macie sie czego przyczepić????
pozdro dla Sarny 3-maj sie i nie daj sie tym złamasom!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza