Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zwolnienia w Carrefour

~przeterminowana żywność w carrefur ? niezalogowany
10 lutego 2011r. o 20:51
szok :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :|
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mama niezalogowany
11 lutego 2011r. o 9:48
polecam Makrelę wędzoną ! oraz Paróki drobiowe ! może człowieka trafif jak dwa razy zdarza sie zepsuty ten sam produkt ! no obsł kl Pani tłumaczy; Nie mamy pracowników w takiej ilości aby dopilnować lad !
~bywałam! niezalogowany
11 lutego 2011r. o 10:53
~mama napisał(a): polecam Makrelę wędzoną ! oraz Paróki drobiowe ! może człowieka trafif jak dwa razy zdarza sie zepsuty ten sam produkt ! no obsł kl Pani tłumaczy; Nie mamy pracowników w takiej ilości aby dopilnować lad !

Teraz obsługa nie powie,że w terminie towar ma i dobry,a nie przeceniony!!!!, jak pracowała tam taka Pani była chyba liderem starsza blondynka,która już chyba jest zwolniona (dawno jej nie widziałam).Była to osoba, która sama ci doradziła,sympatyczna, tak że byłam zawsze zadowolona i chętnie robiłam tam zakupy.A teraz co???Panie nie sympatyczne,pracują chyba za karę, bo takie miny mają!!!że bez kija nie podchodz do lady!!
~ niezalogowany
11 lutego 2011r. o 12:00
~ napisał(a):
~szczery napisał(a):
~ napisał(a): już tam nie pracuje to gówno mi zrobi :P

Gówna sie nie rusza bo smierdzi .

ZGADZAM SIĘ :) ŻYJ SOBIE SPOKOJNIE :)

I tu bym się kłóciła,bo wystarczy,że zgłosi doniesienie o zniesławienie....nie ma mocnych,by nie znaleźli was, technika poszła na przód cwaniaczki[ :P]
~ niezalogowany
11 lutego 2011r. o 15:26
Ta starsza pani była zwykłym pracownikiem ,ale zachowywała się jak lider dlatego nie pracuje .
~Rokokoko niezalogowany
11 lutego 2011r. o 16:33
~ napisał(a): Ta starsza pani była zwykłym pracownikiem ,ale zachowywała się jak lider dlatego nie pracuje .
Bo co boicie się kierownicy i liderzy,że ta pani by was wygryzła ;) I tak by było!!
~Rokokoko niezalogowany
11 lutego 2011r. o 16:34
~ napisał(a): Ta starsza pani była zwykłym pracownikiem ,ale zachowywała się jak lider dlatego nie pracuje .
Bo co boicie się kierownicy i liderzy,że ta pani by was wygryzła ;) I tak by było!!
~ niezalogowany
11 lutego 2011r. o 19:08
żeby zastępować trzeba mieć coś w głowie i posiadać jakąś wiedzę...

Zmoderowano 11.02.2011 godz.22:17 - powód: cytowanie (sentinel)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza