jaja se robicie wlasnie szukaja do carrfura na wykladanie towaru ja tam pracuje :) jestem na stanowisku ze slodyczami jest za krec ..........
SZUKAJA DALEJ DO PRACY
Niektóre komentarze są wręcz powalające i ''błyskotliwe''..takie tam ...ty taty:)słów mi brak więc tylko pozdrowię tzw.''szanownych klientów''..ech.. :|
czarna26 napisał(a): jaja se robicie wlasnie szukaja do carrfura na wykladanie towaru ja tam pracuje :) jestem na stanowisku ze slodyczami jest za krec ..........
SZUKAJA DALEJ DO PRACY
stanowisku.... jaja sobie robisz :) stanowisko to np. lider, dyrektor, kierownik. jesteś na STOISKU jak coś
~przebijają date produkcji !!!!!!!!!!!!!! niezalogowany 10 lutego 2011r. o 12:00
Uważaj na jedzenie z tego hipermarketu. Przebijają daty !!! Zmieniają termin ważności nawet o 2 lata
!
W hipermarkecie Carrefour w Oświęcimiu sprzedawano pierogi z przebitą datą ważności.
Producent ustalił ją na 16 lutego 2011 r. Carrefour nakleił jednak swoją cenę
z nową datą, przeciągając żywot pierogów do 23 października 2013 roku! - donosi "Gazeta Krakowska".
Przedstawiciele sieci do tej pory nie wyjaśnili jak to się stało. Z kolei właścicielka firmy
produkującej mrożonki nie kryje swojego oburzenia.
Nie akceptujemy takich praktyk, to naganne. Wyślemy tam przedstawicieli handlowych i obiecuję, że wyjaśnimy całą sprawę - mówi Maria Krupińska.
Sprawę wyjaśniają Inspekcja Handlowa oraz sanepid. Sieci
hipermarketów grozi kara finansowa.
- http://www.sfora.biz/Uwazaj-na-jedzenie-z-tego-hipermarketu-Przebijaja-daty-a29084[img=1297335642_v5dgr7p.jpg]
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.