Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~nowa niezalogowany
25 marca 2012r. o 19:35
CZY MOŻE MI KTÓRAŚ Z PAŃ POWIEDZIEĆ O DOKTORZE Z ul.PIASKOWEJ CZY WARTO IŚĆ? BO MAM UMÓWIONĄ WIZYTĘ I SIĘ TROCHĘ OBAWIAM BO NIE ZNAM DOBRZE BOLEŁAWCA MOŻE KTOŚ MI DORADZIĆ. CZYTAJĄC WCZEŚNIEJSZE OPINIE TO AŻ STRACH SIE BAĆ IŚĆ DO GINEKOLOGA.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
25 marca 2012r. o 19:37
A co sądzicie o Dr Bajor-Pawlik czy można iść do niej na wypalankę, bo mam dużą nadżerkę i bardzo się boję. Proszę o informację , czy któraś z pań robiła u niej ?
~ania niezalogowany
25 marca 2012r. o 19:59
jeżeli ginekolog to tylko dr Kaczurowska , fantastyczna kobieta , nie tylko lekarz ale przede wszystkim człowiek ,pełna zrozumienia i cierpliwa, Pani doktor jest Pani wielka , pozdrawiam serdecznie
7239
#sasha13 nieaktywny
25 marca 2012r. o 20:39
becia73 napisał(a): Jak chcesz rodzić w Bolesławcu to idz do lekarza który pracuje w naszym szpitalu słyszałam że ta Rosjanka jest sympatyczna ale nie wiem gdzie ona przyjmuje, a żeby załatwić znieczulenie to trzeba przynieść przynajmniej ;koniaka; do szpitala inaczej nie dadzą . A doktor Kukuła pracuje w Zgorzelcu i nie polecam go bo w szpitalu zachowuje się jakby był gościem a nie pracownikiem, moja koleżanka mało nie straciła dziecka tak był swoją pacjęntką zainteresowany.

miałam podobnie dr Bartkowiak tak był mną zainteresowany że straciłam dziecko ... a dr Choma miał pretensje o to że miał mi robić badanie o 24 ... :| :| :| :| :| :| :| ich złote czasy "urzędowania" w bolesławieckim szpitalu

"Bo dzisiaj panny na mundur lecą po to by służył ich własnym plecom"
~ niezalogowany
25 marca 2012r. o 21:08
~fifi napisał(a): Ja wręcz przeciwnie polecam dr Kukułę prowadził moje dwie ciąże i nawet przez chwilę nie dał mi odczuć braku zainteresowania zarówno przez całą ciążę jak i po porodzie.Fachowa opieka w szpitalu i miły personel. Jeśli ktoś nie był u niego osobiście niech daruje sobie ocenę typu "bo moja koleżanka".

Ja też polecam dr.Kukułę. Nie chodzi tu o poród, ale pare lat temu mi bardzo pomógl. Wspanialy lekarz.
~ niezalogowany
25 marca 2012r. o 21:14
Jeśli kogoś stać-Kukuła przyjmuje tylko prywatnie,a choroba czasem wymaga częstszych wizyt niż raz w miesiącu.
~Samozwańczy lider Ryszard niezalogowany
25 marca 2012r. o 22:05
Ja cie mogę przebadać i to za darmo !!! Mam mammograf w rekach!!!
~jolantanowak263 niezalogowany
25 marca 2012r. o 22:12
jesli chodzi o doktora Kukule to przyjmuje na kase chorych w szpitalu w Zgorzelcu kazdy wtorek poradni ginekologicznej ;)
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza