magnum44 napisał(a): ...
Nie wkręcamy , idziemy spać :) Szpece od nanotechnologi uważają , że można rządzić przekształcając dowolny system , a wiara podpowiada nam , że rządzić może tylko jedna istota, wczujcie się w Nią , im więcej Nas , tym lepiej . Uczyć się unikając autorytetów :) Dobranoc , po raz ostatni :)
Dopisane 10.12.2013r. o godz. 18:58:
Pannazdzieckiem napisał(a): adiwood napisał(a): Dzisiaj rano patrząc w niebo zauważyłem "namalowaną" na nim kratkę śladów samolotów. Mam pytanie do fachowców lotnictwa - czy to jakieś opryski na komary itp.? Zauważyłem tych śladów ponad dwadzieścia (a nadal nowe latają) w mniej więcej równomiernych odstępach. Co ciekawe nie są są zwykłe ślady kondensacji za samolotem - widziałem również takie których ślady rozpraszały się zaraz za samolotem. Niektóre z samolotów widać jak zaczynają robić ślad a później przestają. Nasuwa mi się jedna myśl - jakieś opryski. Dlaczego w mediach nic o tym nie mówią?
Po dłuższej obserwacji widać jak te "ślady" rozchodzą się tworząc podłużną chmurkę po czym rozrzedzoną mgiełkę. Zaobserwowałem też, iż w ten piękny słoneczny poranek na tej mgiełce tworzą się chmury (dosłownie na oczach). Co to do cholery jest? Posiadam kilka zdjęć z mojego okna (dla zainteresowanych), ale można wyjść na dwór jeszcze nie wszystko się "rozrosło".
Nie , nie komary. To opryski na ludzi. Klasyka NWO , jak ogłupiające masmedia , i zatruta żywność. Opryski dodatkowo pomagają sterować pogodą , z tego roku : rosja płonie , a Pakistan pod wodą , a i u nas parę powodzi. Dzisiaj też będą pryskać , jeśli macie dobre aparaty , to róbcie zdjęcia nieba i samolotów . Poproszę alfika żeby zrobił fajną stronę internetową i tam się zamieści te zdjęcia.
Jeśli mówimy już o teoriach spiskowych , pozwoliłem sobie odgrzać temat , mam nadzieję Kazimierzu , że nie będziesz miał mi tego za złe :). Jak widać na załączonym obrazku, ponad trzy lata temu mówiłem Wam o tym. Dzisiaj jeden z mych niewielu autorytetów , dr Jaśkowski opublikował w necie taki film :
https://archive.org/embed/geoinzynieria
Drodzy Państwo , to nie są jaja , ani żadne teorie spiskowe (patrz Pan Michalkiewicz :) ), mówimy o zdrowiu i życiu nas samych i naszych dzieci. A zwróćcie proszę uwagę na fakt , że Ministerstwo Obrony Narodowej wody w usta nabrało, nic nie wiedzą , lub nie chcą powiedzieć z obawy o stołki.