Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Najlepsza pizza w Bolesławcu

~ niezalogowany
11 listopada 2010r. o 14:55
Ja też bardzo lubię Pepe, dawno mnie tam nie było, ale kiedyś dodawali super dużo mozarelli. Tylko jak na Bolesławiec to troszkę droga na pizza była. Dlatego niekiedy też wybieram Italian, trochę z przyzwyczajenia, da się zjeść, ale szaleństwa nie ma;p
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~pizza a'la Romana niezalogowany
11 listopada 2010r. o 15:38
&feature=related
1906
#MJ nieaktywny
11 listopada 2010r. o 19:48
Jasiu82 napisał(a): jestem wybredna morda co do pizzy, zdecydowanie w boleslawcu TYLKO Jocker na cienkim ciescie.

Nie tylko tam.
Ostatnio zajadamy się pizzą w El Pablo bo tam tez na cieńkim cieście, dodatków odpowiednia ilośc , tak że nie rozpada się w rękach. pycha :P

Podoba mi się, że kiedy zamawiam tam pizzę z szynką to mam prawdziwą szynkę, a nie kiłbase szynkową, albo konserwe - a spotkalam sie z tym w innych pizzeriach.
~ niezalogowany
11 listopada 2010r. o 20:07
a ja jak mam ochotę robię sobie sama pizze mmmm pychota:):)
3867
#isabel1208 nieaktywny
11 listopada 2010r. o 23:13
Paryska!
~ niezalogowany
12 listopada 2010r. o 13:03
potwierdzam, w El Pablo dają prawdziwą szynkę nie tak jak w innych pizzeriach... typu italian... z tym że jakoś tak szybko stygnie ta pizza a wiadomo ciepła najlepsza... :D a i mogli by nie kasować za każde opakowanie, przecież jest opłata za transport i sama pizza wcale nie jest tania... :/
~ niezalogowany
12 listopada 2010r. o 13:06
isabel1208 napisał(a): Paryska!

tam jest przepyszna pizza szkoda że nie rozwożą ;(
~Amatorka pizzy niezalogowany
12 listopada 2010r. o 13:21
Ja lubie pizze w SAWANNIE i RAFAELLO - na biezaco tam zamawiam. Smaczną takze kiedys jadlam w ANIOLKU,ale dawno nie kosztowalam tam pizzy,wiec nie wiem jak jest teraz. W jokerze tez nienajgorsza,ale malo sera daja strasznie i przez to jest sucha, a za dodatkowy ser placisz "jak za zboze". ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Zapraszamy