Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Najlepsza pizza w Bolesławcu

3867
#isabel1208 nieaktywny
12 listopada 2010r. o 13:25
Pizza w Sawannie wybitnie mi nie smakuje! Paryska, Peppe, ew. Rafaello :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~OliSykes niezalogowany
12 listopada 2010r. o 14:38
Italian Pizza :D Dobraa ;] :p
~:) niezalogowany
12 listopada 2010r. o 15:34
:> W Italian sie popsuła jadłam ostatnio
bleee :P :P :P :P
polecam pizze z jokera ;) ;) ;) ;)
5183
magnum44
12 listopada 2010r. o 15:53
Potwierdzam wypowiedź powyżej.
Tylko "Joker" - wyśmienita i ful wypas XXL dla większej ilości osób
:) :) :) ;)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
~ania niezalogowany
12 listopada 2010r. o 16:02
najlepszą to ja robię :P
5183
magnum44
12 listopada 2010r. o 16:30
~ania napisał(a): najlepszą to ja robię :P

Brawo !! !! !!
I to mi się podoba ;)
:P :P :P

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
~ niezalogowany
12 listopada 2010r. o 19:45
~Heva napisał(a): To i ja sie wypowiem w temacie. Jak dla mnie najlepsza pizza w bolesławcu jest w Kurnej chacie, cienkie ciasto, duzo dodatkow i pyyycha smak- obsluga rownez mila.

Odradzam italian, grube ciasta- jakies gnieciuchy i dodatki słabo dobrane.

Pizzeria "Ala" na osiedlu kwiatowym też robi dobre pizze, ale trzeba zaznaczyc ze z cienkim ciastem, a sos czosnkowy maja pychota!

Ciekawi mnie jeszcze pizzeria El PABLO, niestety wiecznie jak dzwonie i zamawiam, albo maja jakas awarie, albo nie maja kierowcy:/

Sawanne odradzam, kiedys tam bylam i zaserwowano mi pizze-mrozonkę i to kiepsko odgrzaną-nigdy więcej!!

Właśnie, jak juz ktos wspomniał pizzeria wolles w Nowogrodźcu też ma przepyszną pizzę, jak z dowozem to nie wiem, zawsze sama jade.

To chyba na tyle:) O pozostalych pizzeriach w b-cu nie warto jak dla mnie wspominac, bo jadlam i jakoś wrazenia na mnie nie wywarly.
pozdrawiam:):)

Pizza podobna do tej co robią w Nowogrodzcu jest w JOKER
5415
#Sasankaa nieaktywny
12 listopada 2010r. o 20:26
Ja zapraszam osoby, które jeszcze nie próbowały I te które już próbowały do skosztowania pizzy w EL PABLO!

Jest to pizza cienka, nie brakuje na niej dodatków, a jak ktoś takiej nie lubi to można poprosić na grubszym cieście. I zdecydowanie w EL PABLO jest największa pizza w mieście.. a kto nie wierzy - niech sprawdzi :)

Przy okazji chciałam uprzejmie poinformować, że po weekendzie lokalizacja EL PABLO ulega zmianie:
ZAPRASZAMY NA DASZYŃSKIEGO 29 (dawny ORANGE PUB) :)
Będzie do 3 dni przestoju w związku z przeprowadzką, ale bardzooo serdecznie Zapraszamy na Pizze i nie tylko.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza