~stas napisał(a): Nie macie pojęcia o dobrej pizzy. W bolcu pizza w każdym miejscu to szajs. Zajedźcie do Gryfowa lub do Olszyny tam to jest PIZZA.Dobra jest jeszcze w Nowogrodźcu w Wollesie tylko jak się zamawia z dostawą to domu to przez telefon trzeba mówić DUŻYMI LITERAMI bo zapomną o jakiejś pizzy albo zawiozą komuś innemu. Gdy zwraca się uwagę ponownie dzwoniąc to ta MIŁA OBSŁUGA jest oburzona i rozłącza połączenie.Pozdrowionka :*
Vanesa napisał(a): zdecydowanie kurna chata, pizza muchomor ;) :)
flapjack napisał(a): Tak ta w Nowogrodzcu w Wolles jest dobra zwłaszcza europejska:)Jak zbliża sie weekend to trzeba uzbroic sie w cierpliwość bo kolejki duże i oczekiwanie na pizze sie wydłuża.
~aga napisał(a): najlepsza jest oczywiscie w jokerze, kto nie próbował proszę sie nie wypowiadać że jest gdzies lepsza, ja jadłam wszytskie i Joker zdecydowanie wygrywa
~ napisał(a):flapjack napisał(a): Tak ta w Nowogrodzcu w Wolles jest dobra zwłaszcza europejska:)Jak zbliża sie weekend to trzeba uzbroic sie w cierpliwość bo kolejki duże i oczekiwanie na pizze sie wydłuża.
a ktoś wie dlaczego pizzeria w Rynku w N-cu jest zamknięta ? :(
flapjack napisał(a):~ napisał(a):flapjack napisał(a): Tak ta w Nowogrodzcu w Wolles jest dobra zwłaszcza europejska:)Jak zbliża sie weekend to trzeba uzbroic sie w cierpliwość bo kolejki duże i oczekiwanie na pizze sie wydłuża.
Własciciel Wollesa kupił i bedzie tam ponoć coś otwierał ale nie wiem co.
~Szkoda ze pizzeria w rynku zamknieta :( napisał(a):flapjack napisał(a):~ napisał(a):flapjack napisał(a): Tak ta w Nowogrodzcu w Wolles jest dobra zwłaszcza europejska:)Jak zbliża sie weekend to trzeba uzbroic sie w cierpliwość bo kolejki duże i oczekiwanie na pizze sie wydłuża.
Własciciel Wollesa kupił i bedzie tam ponoć coś otwierał ale nie wiem co.
Najlepsza pizza była w rynku w Nowogrodzcu. Niestety własciciel odsprzedał ja Wollesowi. Wolles też robi całkiem niezłą pizze , jednak to nie to co było w Rynku w Nowogrodzcu. Najlepsza pizza jaką jadłam a jadłam w wielu miejscach.