Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Najlepsza pizza w Bolesławcu

~:) niezalogowany
23 grudnia 2011r. o 11:15
Mała Tunezja, polecam. Pizza Pycha!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
23 grudnia 2011r. o 14:58
El pablo - gówno
~pietrek1 niezalogowany
23 grudnia 2011r. o 16:07
nie powiem gdzie najlepsza pizza w Bolesławcu, bo nie wiem. Ostatnio jednak wolę zrobić pizze w domu samemu - mając jako "bazę" produkt z Winiar pod nazwą Pizzerinki. Robisz z tego ciasto i sos pomidorowy. Reszta według upodobań. Pizza wychodzi taka jak w pizzerii, a nawet lepsza ;)
~do pietrka kucharza niezalogowany
23 grudnia 2011r. o 23:24
a próbowałeś na podeszwach starych kapci ? Rewelka :P
~malami niezalogowany
8 stycznia 2012r. o 16:55
~:) napisał(a): Mała Tunezja, polecam. Pizza Pycha!!

pizza bez smaku... ogolnie poracha. z szynki ktora zamowilam dostalam moze z 1-2 kawaleczki (KAWALECZKI nie mylic z normalnym rozlozeniem szynki na pizzy) na jeden kawalek pizzy. Zycze powodzenia..

ps. idzcie sprobowac bo dlugo nie pociagna :D
~anetka niezalogowany
8 stycznia 2012r. o 17:20
ja NIE polecam pizzy w kurnej chacie - zamiast szynki - mielonka- ochyda, oddając talerz po zjedzonej pizzy powiedziałam że mielonka w pizzy to porazka, ale pani kelnerka tylko głupio sie usmiechneła
Za to w JOKER na starzynskigom pizza rewelacyjna z brokułami i grilowanym kurczakiem - PPPPYYYCCCHHHA
525
#MX nieaktywny
8 stycznia 2012r. o 17:41
Najlepszą można zrobić samemu, tylko problem z odpowiednim piecem..
~hemi niezalogowany
8 stycznia 2012r. o 19:28
Najlepsza Pizza to na silniku samochodowym na tak mocno rozgrzanym :* MK ja mam odpowiedni piec wpadaj do mnie ;p
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza