Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Najlepsza pizza w Bolesławcu

8544
#TomekS nieaktywny
14 października 2012r. o 14:16
a ja ponowie co pisalem. Jak na moj skromny gust i kubki smakowe to el pablo polecam reszta przereklamowana. No i od wielu słyszałem że super pizza na paliwo sprzedajni kolo kauflanda ale osobiście nie prubowałem ale gotów jestem zaufać bo to wybredni zjadacze.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3916
#Madmar nieaktywny
14 października 2012r. o 22:50
Na petrochemi koło ronda na kosciuszki świetna jest jak wyzej kolega pisał. 24h chyba nawet otwarte ;) czas oczekiwania srednio 30 minut, szczerze polecam ;)

http://badania-reklamy.com/?ref=118669
~ŁYSY+Black+Motor+Arrow niezalogowany
19 czerwca 2013r. o 1:03
tylko i wyłącznie petrochemia. ! wchodząc do pierwszej taxi z brzegu wypowiadając tylko i wyłącznie słowo "petro" ew. bulgocząc je przez upojenie w znacznym i widocznym stopniu, zaczyna dziać się magia i przekraczasz granice miejsca w którym kończą (nie zawsze, ale kończą) WSZYSCY. cena adekwatna do jakości najlepszej pizzy jaką kiedykolwiek było mi dane spożywać. kubki smakowe wysyłają tak mocne sygnały, tak mocne są odbierane bodźce smakowe że człowiek uświadamia sobie że to najlepsza rzecz jaka go spotkała w danym dniu. plus do tego wiecznie uśmiechnięte i bardzo miłe panie barmanki. z czystym sumieniem mogę polecić. właśnie kończę ostatnią kawalinkę. pis joł fssst[img=1371596573_5yhyp07.jpg]
~bajlando niezalogowany
19 czerwca 2013r. o 4:09
tomaszow boleslawiecki najlepsza pizza :)
10931
#optymistka nieaktywny
19 czerwca 2013r. o 5:21
tak chwalicie aż się głodna staję :)
~ niezalogowany
19 czerwca 2013r. o 5:36
~bajlando napisał(a): tomaszow boleslawiecki najlepsza pizza :)

To cie poniosło! Najdroższa i najmniejsza to owszem!
~ niezalogowany
19 czerwca 2013r. o 9:04
~bajlando napisał(a): tomaszow boleslawiecki najlepsza pizza :)

Na pewno najlepsza w tym, że jest mała, droga i super płaska ze znikomą ilością składników. Polecam jako przekąskę.
~Daco niezalogowany
19 czerwca 2013r. o 10:21
tylko margharitta w rafaello!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza