Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Najlepsza pizza w Bolesławcu

~zazenowana niezalogowany
12 października 2012r. o 14:46
Italian dno! dzisiaj chcialam zamowic do tomaszowa to mi powiedzieli, ze im sie nie oplaca! ja sie pytam po co ten cennik dojazdow! :> bleeeh
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~smakoszka niezalogowany
12 października 2012r. o 21:11
jadłam juz w całym Bolesławcu pizze ale mojemu podniebieniu najbardziej pod pasowała, pizza na cpn-ie w restauracji, koło Cauflandu,naprawde pycha.Jedyny problem to taki ze nie przywoza do domu.Polecam,naprawde warto przejsc sie lub dojechac.Smacznego.
4605
lestat
12 października 2012r. o 21:53
Ostatnio wybrałem się z rodziną do Jokera na pizze. Już przy wejściu stoi chyba kucharz z fajką w gębie, żółte paluchy, strasznie śmierdzący fajkami oraz kelnereczki jarające na potęgę. Wchodzimy do środka, a tam siekierę można powiesić, smród nie s tej ziemi. W takich warunkach jest przygotowywana pizza. Nigdy więcej tam moja noga nie stanie, ani nigdy w życiu nie zamówię tej pizzy na dowóz. Syf, kiła i mogiła.
~JA niezalogowany
13 października 2012r. o 9:52
~ napisał(a): mylisz sie, w boleslawcu jest dobra pizza, RAFAELLO, I tylko tam

BZDURY !! !! !!

TAK SAMO JAK TA PRZEREKLAMOWANA W DŻOKERZE :D :D
Ja próbowałem w różnych miejscach więc polecam tą z el pablo ewentualnie tą przypominającą pizzę z antiki
~pbbb niezalogowany
13 października 2012r. o 11:33
bylem wczoraj ,,u przyjaciol" pizza dobra,obsluga rowniez, wiec moge polecic.
~jula niezalogowany
13 października 2012r. o 14:01
~pbbb napisał(a): bylem wczoraj ,,u przyjaciol" pizza dobra,obsluga rowniez, wiec moge polecic.

zgadza sie u przyjaciol the best
~cpn niezalogowany
13 października 2012r. o 14:37
tylko CPN przy Kauflandzie. Pizza nie do pobicia
~ktos niezalogowany
13 października 2012r. o 16:09
lipa nie pizza najgorsza jaka jadlem w B-C
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.