1. Bella Italia (prawdziwa Włoska pizza, dobra na cienkim ciescie jak w Italii)
2. Joker (duża i dobra ale na grubszym ciescie)
3. u przyjaciół (też dobra, i tez na grubszym)
Trzeba jednak pamiętać, że w zależności od smaku, ilości zamówień i dnia w każdej pizzerii wychodzi inaczej pizza, czasami przypalona, czasami długo sie czeka, czasami dodatki nie takiej jakości jak być powinny. Dotyczy sie to każdej pizzerii bez wyjątku.
~zawodowy kuchasz niezalogowany 12 września 2016r. o 7:03
wszystkie pizze w boleslawcu sa robione na odpadkach warzywnych i mięsnych pizza to ich pomyssl na spieniężenie słabej jkosci produktów lub już wycofanych ze spożycia nie wiem co po ktoś sobie reklamy sztuczne robi na tym portalu pizza to odpadki
nikt w boleslawc nie robi w normalnych prodkukot i wbijcie sobie to do glowy zaciemniona grupo znawcow pizzy
a temat robiony i podnoszony przez pizzerie ZAL !!!!!!!
Wierzę w to co piszesz,tak, jak piszesz kuchasz, zapamiętaj zawodowy kucharzu,że prawidłowa pisownia,to KUCHARZ.Nie zjadłabym twojej pizzy,bo jeśli byś ją tak zrobił,jak znasz się na pisowni,to ja dziękuję.I po co kogoś oczerniać.Oj, jak wszystkie pizzerie w Bolesławcu,będą chciały,abyś,to udowodnił,to nie zazdroszczę ci...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.