Mgosia napisał(a): Hura !! Jutro poniedziałek - nie spodziewałam się, że to kiedyś powiem :| :D
:| czyżby szyneczka się przejadła:D
Miłego dnia Bajarze:*
Dopisane 29.12.2020r. o godz. 06:48:
[img=1609220685_6j6than.jpg]
Stary rok się kończy, a co z kolejnym?
Miłego dnia Bajarze:*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
#MissWiedzyUczuc nieaktywny 29 grudnia 2020r. o 20:13
E napisał(a):
:| czyżby szyneczka się przejadła:D
Oj przejadła się przejadła:):);))) Może powinniśmy się zastanowić nad noworocznych postanowieniach ;);))) i zamiast szyneczki;))0)):)
Wiemwiem :);)):) dlatego w piramidzie najbardziej mi pasuje najniższe pięterko;):) parter ;):":):):)i dzieki temu mogę jeść wszystko ile chcę:):)):)
Może coś ambitniejszego?;0)):):) EKOpostanowienie?:):):):)
I to co uwielbiam;)):):):) Obiecuję sobie najczęstsze wypady w górki;:):):):)
Jeszcze jedno.......pamiętać o najlepszym przyjacielu;):):):))):) Przyjaciel naszego zdrowia.Któż to taki? zdrowy SEN;):):):):) Śpijmy i pięknie śnijmy:):):):):)
Hihihihi rewelka :):):0;)::)
Więc prześpijmy się;):):):):):) do miłego :):):)
Dbamy o naszych Bliskich, Przyjaciół, a często zapominamy o sobie, choć siebie powinniśmy traktować jak najlepszego Przyjaciela.
Kontynuując wątek o zdrowiu...
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Świętuje od 24 grudnia bo Morawiecki pozamykał wszystko, więc nie ma co robić.
Urlop do 3 stycznia 2021, czekamy na niesprawdzone szczepionki.
Co pokaże 2021 ? Sam jestem ciekawy.
Pozdrawiam fanów Bolec. Info. i życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2021
Dobry wieczór wszystkim razem i każdemu z osobna :) :*
Gdyby ktoś zobaczyła gąsienicę w zielone paski, to niech bezzwłocznie da mi znać :D
[img=1609353520_kcexa8h.jpg]
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Orion| napisał(a): Morawiecki pozamykał wszystko, więc nie ma co robić.
Jak nie ma:|
Mgosia napisał(a): Gdyby ktoś zobaczyła gąsienicę w zielone paski, to niech bezzwłocznie da mi znać :D
Co prawda nie widziałam :| alEEEE jestem w stanie sobie wyobrazić i już kocham to swoje wyobrażenia :*
Dobrej nocy Bajarze :*
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.