#Pannazdzieckiem nieaktywny 16 maja 2021r. o 11:27
Moje biurko Droga Baksowo ... nieustanny burdel :D Ale dobrze , że w mojej kuchni nie bywasz , tam się dopiero nic nie rusza :D A jeśli już , to tylko puszki po piwie wywracają się na lewą stronę :D
[img=1621157048_tkmcecb.jpg]
A Ty mi tu bajki ględzisz :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Pewien żołnierz miał bardzo mały interes. Oczywiście sierżant go za to wyśmiewał. Pewnego dnia, żołnierza wezwano na badania skóry. Po badaniach zaprasza go do siebie sierżant:
- To wy dzisiaj byliście na badaniach?
- Tak jest panie sierżancie, byłem.
- I lekarz kazał się do naga rozebrać?
- Tak jest panie sierżancie, powiedział, że jestem zdrów jak ryba!
- A o h**u to ci nic mówił - pyta złośliwy sierżant.
- Aa, o panu nawet nie wspomniał..
... to fakt Baksowo , na bajaniu już dawno nie było dobrych żartów , pozwolę sobie więc zacytować " facet z bentleja wyskakuje wprost przed oblicze cudownej damy w czerwieni , kroczącej godnie po chodniku ... i pyta , czy pójdzie pani ze mną do łóżka za milion ? Ona widzi bentleja i nienaganny fizys ... odpowiada TAK.
- a za dwadzieścia - pyta facet z bentleja ?
- ma mnie pan za qurwę - pyta Leydy in Red
- to już mamy ustalone , teraz się targujemy " :D
Nie ja to wymyśliłem , ale przyznasz chyba Baksowo , że ... śmieszne .
Śmiech przez łzy ... Dobranoc :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
"Gdy wkoło mnie zapada ciemność
Jesteś światłem, które dostrzegam
Kiedy potrzebuję kogoś, by ukoił moją strudzoną duszę"
Dziękuję:*
Miłego dnia Bajarze:*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Mama to etat 24 godziny na dobę.
To nieprzespane noce,
bez względu na wiek dziecka.
To zaangażowanie czasami przekraczające własne możliwości,
jednak realizowane.
Miłego dnia Bajarze:*
~~Srebrzystoczarny Oczar napisał(a): mamy prawie lato, ale pogoda jesienna.
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.