~xxx? ja tu tylko sprzątam xxx? napisał(a): :D Siemka ostatnio doszły mnie sluchy że OLO miał monitorowac zakup osuszacza powietrza na lakiernie no i zakupili!!!!!! TYLKO PODOBNO NIE PASUJE !!!!! HEHE :D :D :D :D ALE LUZIK NAPEWNO KIERO D.K KLEPNIE PO PLECKACH I DA MU KOLEJNĄ MISJE DO WYKONANIA CZEKAMY CO TYM RAZEM :D ;( :D ;( :D ;( OLO THE-BEST KOORDYNATOR NOMINOWANY DO PRACOWNIKA ROKU ;)
~taki sobie styrany robol napisał(a):~xxx? ja tu tylko sprzątam xxx? napisał(a): :D Siemka ostatnio doszły mnie sluchy że OLO miał monitorowac zakup osuszacza powietrza na lakiernie no i zakupili!!!!!! TYLKO PODOBNO NIE PASUJE !!!!! HEHE :D :D :D :D ALE LUZIK NAPEWNO KIERO D.K KLEPNIE PO PLECKACH I DA MU KOLEJNĄ MISJE DO WYKONANIA CZEKAMY CO TYM RAZEM :D ;( :D ;( :D ;( OLO THE-BEST KOORDYNATOR NOMINOWANY DO PRACOWNIKA ROKU ;)
to w takim razie widzę kolego że masz kiepskich informatorów ale to nie Olo miał to monitorować nie stety dla tych którzy sie czepiają ludzi na stanowiskach a ty to pewnie jesteś jednym z lakierników którzy to mają najwiecej pretęsji do Ola ze gania ich do roboty :> :> tak trzymaj Olo trzeba ganiać tych nieudaczników i nierobów niech się wkońcu wezmą za robotę a nie tylko kawka i palarnia może wkońcy kierowniczek D.K. sie za tych cwaniaczków wezmie i sie pozbędzie nierobów a na ich miejsce przyjmie ludzi którzy chcą pracować a nie wiecznie zrzędzić ZWOLNIĆ LAKIERNIKÓW!!!!!!!!!!!
~taki sobie styrany robol napisał(a): to w takim razie widzę kolego że masz kiepskich informatorów ale to nie Olo miał to monitorować nie stety dla tych którzy sie czepiają ludzi na stanowiskach a ty to pewnie jesteś jednym z lakierników którzy to mają najwiecej pretęsji do Ola ze gania ich do roboty :> :> tak trzymaj Olo trzeba ganiać tych nieudaczników i nierobów niech się wkońcu wezmą za robotę a nie tylko kawka i palarnia może wkońcy kierowniczek D.K. sie za tych cwaniaczków wezmie i sie pozbędzie nierobów a na ich miejsce przyjmie ludzi którzy chcą pracować a nie wiecznie zrzędzić ZWOLNIĆ LAKIERNIKÓW!!!!!!!!