Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w TBAI Wykroty

~Wiola niezalogowany
19 maja 2016r. o 12:45
Niedługo w TBAI-u ciężko będzie jedną zmianę złożyć zwłaszcza na szwalni, jak tylko Zgorzelec i Lubań ruszy ze swoją strefą. Dopiero się będzie działo, będzie pomór wypowiedzeń. Wszystko ma swoje granice, zwłaszcza wyzysk i mobbing. Tam wszystko pięknie i ładnie na pokaz jak jest audyt albo jakieś kontrole, które są zapowiedziane.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~oper. niezalogowany
19 maja 2016r. o 19:03
moim zdaniem jest zle a bedzie jeszcze gorzej, kazdy orze jak moze, ale bez przesady, ilez mozna... kazdy narzeka ale pracowac gdzies trzeba tylko psychicznie i fizycznie dziewczyny nie wytrzymuja, z placzem do domu i z placzem do pracy... kto nowy sie przyja, zobaczy czym to smierdzi to szuka czegosc innego, tylko stare operatorki sie jakos trzymaja bo byly od poczatku i zdazyly sie przyzwyczaic, ja tylko mam nadzieje ze moze jakos sie polepszy, pozdrawiam
~oper. niezalogowany
19 maja 2016r. o 19:36
dokładnie tak jest,zmiany sa ale na gorsze,zajadą nas,po pracy nie mam sily na nic,tak ma życie wyglądac?czas chyba poszukać czegoś innego...
~pracownik niezalogowany
20 maja 2016r. o 18:53
mnie tylko ciekawi jak te mlode dziewczyny co przyszly sobie poradza? skoro teraz tempa nie wyrabiaja jeszcze a jak pozniej beda musialy szyc jeszcze wiecej? co z nimi? liderki maja gdzies zeby pomagac bo duzo na L4 i "robta co chceta", gdyby nie pomoc życzliwych kolezanek z boku byla by totalna klapa
~Paula niezalogowany
24 maja 2016r. o 8:02
Na szwalni powinni pozmieniać te liderki ktore się strasznie rządzą.Kasa uderza do glowy i pojezdzaja tylko dziewczyny a maja ye najgorzej na które się uwezmą,Nie powinno tak być.Kobiety sie bedą zwalniać i szukać innej pracy przy której psychicznie i fizycznie się odpocznie.
~MartaC NSUUS niezalogowany
24 maja 2016r. o 8:17
Praca w systemie dwuzmianowym, caly tydzien po 10 godzin i soboty pracujące zajechać się możnaa teraz slonce to taka duchota na hali, na wejsciu już cały człowiek mokry.A jeszcze lato się nie zaczeło ,szukam innej pracy.
~ niezalogowany
24 maja 2016r. o 9:46
ja tak samo,szukam innej pracy nawet za mniejsze pieniądze,takiego obozu jak w tebaju nigdzie niema..
~jola niezalogowany
24 maja 2016r. o 10:29
pracuje tam prawie od początku,i jest coraz ciężej,pracy się nie boję ale tam jest do granic wytrzymałości,mam dość,szukam innej..
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza