Niedługo w TBAI-u ciężko będzie jedną zmianę złożyć zwłaszcza na szwalni, jak tylko Zgorzelec i Lubań ruszy ze swoją strefą. Dopiero się będzie działo, będzie pomór wypowiedzeń. Wszystko ma swoje granice, zwłaszcza wyzysk i mobbing. Tam wszystko pięknie i ładnie na pokaz jak jest audyt albo jakieś kontrole, które są zapowiedziane.
moim zdaniem jest zle a bedzie jeszcze gorzej, kazdy orze jak moze, ale bez przesady, ilez mozna... kazdy narzeka ale pracowac gdzies trzeba tylko psychicznie i fizycznie dziewczyny nie wytrzymuja, z placzem do domu i z placzem do pracy... kto nowy sie przyja, zobaczy czym to smierdzi to szuka czegosc innego, tylko stare operatorki sie jakos trzymaja bo byly od poczatku i zdazyly sie przyzwyczaic, ja tylko mam nadzieje ze moze jakos sie polepszy, pozdrawiam
mnie tylko ciekawi jak te mlode dziewczyny co przyszly sobie poradza? skoro teraz tempa nie wyrabiaja jeszcze a jak pozniej beda musialy szyc jeszcze wiecej? co z nimi? liderki maja gdzies zeby pomagac bo duzo na L4 i "robta co chceta", gdyby nie pomoc życzliwych kolezanek z boku byla by totalna klapa
Na szwalni powinni pozmieniać te liderki ktore się strasznie rządzą.Kasa uderza do glowy i pojezdzaja tylko dziewczyny a maja ye najgorzej na które się uwezmą,Nie powinno tak być.Kobiety sie bedą zwalniać i szukać innej pracy przy której psychicznie i fizycznie się odpocznie.
Praca w systemie dwuzmianowym, caly tydzien po 10 godzin i soboty pracujące zajechać się możnaa teraz slonce to taka duchota na hali, na wejsciu już cały człowiek mokry.A jeszcze lato się nie zaczeło ,szukam innej pracy.