majkelp23 napisał(a): Pytacie się o warunki pracy w TBAI POLAND. Warunki są naprawdę świetne jeżeli chodzi o polskie standardy. Ja osobiście po pierwszym miesiącu pracy na rękę wziąłem 2300zł. Oczywiście nie wliczam w to wszystkich dodatków (dodatek do zakwaterowania, dodatek frekwencyjny 350 zł brutto, dodatek na dojazdy). Praca naprawdę jest świetna, kierownictwo jest przemiłe, wydawać by się mogło że wszyscy jesteśmy jedną wielką rodziną. Szczególnie polecam zatrudniać się przez agancję pracy tymczasowej RANDSTAD, która w wyjątkowy sposób dba o swoich pracowników. Dlatego polecam tę pracę każdemu kto chce nabyć nowe, ciekawe doświadczenie i zarobić dobre pieniądze. Pozdrawiam cieplutko niebieską zmianę! :)Dopisane 21.01.2012r. o godz. 12:42:Poza tym zgadzam się z najemnikiem! Ludzie nie patrzcie na pieniądze ważne że jest robota! :>
Ktoś tu nieźle ściemnia ziewwww.
Dodatek frekwencyjny 350 zł mhm , dodatek za dojazdy od tego miesiaca dopiero są albo od lutego będą nie wiem dokładnie. Wyczuwam jakąś reklame randstadu.
2300 na reke w pierwszym miesiacu mhm. Pozdrawiam osobę którą myśli że siedzi na tym forum stado baranów