Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w TBAI Wykroty

~ave ja niezalogowany
21 stycznia 2012r. o 23:51
~Niewolnik napisał(a): Możesz liczyć na stanowisko operatora, kontrolera jakości, albo logistyka. I to nie są żarty tylko realia Tbaia.
a praca na stanowisku operatora na czym dokładnie polega? Bo kontrolera jakości czy logistyka to się domyślam mniej więcej.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
5286
#Maniekk19 nieaktywny
22 stycznia 2012r. o 7:12
kontroli jakości już nie ma, jest na zmiane 2 osoby które przeglądają z grubsza , a operator- nie da sie tego dokładnie określić bo różne , najróżniejsze są stanowiska ;)

Zmoderowano 23.01.2012 godz.19:19 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~nowa niezalogowany
23 stycznia 2012r. o 17:09
zakład robi wrażenie,pełna kultura,ekipa wporzo,a pracować trzeba tak jak wszędzie,polak zawsze będzie narzekał,bo iest narodem niezdyscyplinowanym i olewatorskim.Boje się tylko oto by biegiem czasu niestał sie obozem pracy jak IMKA.
~ niezalogowany
23 stycznia 2012r. o 22:59
Pracuje w Tbai przez RANDSTAD więc mówię: J***ć biede, bogatemu nikt nie zabroni!!! Byle do dziesiątego, chłopaki jak myślicie ile wyrwiemy w tym miesiącu? Z trójeczka wpadnie co?
~Niewolnik niezalogowany
23 stycznia 2012r. o 23:00
Co z tym psychologiem dla pracowników Randstadu? Słyszeliście coś na ten temat?? ;)
~Najemnik niezalogowany
24 stycznia 2012r. o 4:06
~Niewolnik napisał(a): Co z tym psychologiem dla pracowników Randstadu? Słyszeliście coś na ten temat?? ;)

Tak,też słyszałem o pomyśle żeby ludzie z Randstadu mieli możliwość uzyskania porady zakładowego psychologa,szczególnie po 10-siątym każdego miesiąca,koszt porady ma być odliczony z bieżących poborów :> Moim zdaniem wspaniały pomysł :)
5286
#Maniekk19 nieaktywny
24 stycznia 2012r. o 9:50
hahah
~Majkel-Tbai niezalogowany
24 stycznia 2012r. o 22:23
Tak.. Psycholog ma być, ale może się Tobą zająć dopiero po przepracowaniu 1000 godzin. (Małolotni po 2000). Żebyś nie zwariował jak zobaczysz zera na swoim koncie. Wiem, że ze SLEEPING ROOMU można korzystać po przepracowaniu 3 miesięcy, płacone jest z tego co wiem 80%, ale wtedy nie dostajesz posiłków regeneracyjnych i przez tydzień nie możesz korzystać z automatu z kawką. No ale coś za coś, nie narzekam bo jest robota!!
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza