~~Tolek napisał(a): Podobno od jutra można w gminie odbierać zaproszenia na ślubowanie wójta Hałki. Ma byś Kaczyński i biskup z Legnicy. Warto się spieszyć , ile osób pomieści świetlica . Licząc ochronę prezesa i biskupa to z ulicy niewielu gości wpuszczą ?
~~Tolek napisał(a): Wymyślcie sobie buraki swój nick a nie pod mój się podpinacie.)) Widać, że nie znasz ludzi z Pisu. Wcale nie chcą służyć gminie. Im chodzi o nich samych i ich posady. Przekonasz się o tym bardzo szybko.
Zwolennicy Kawki-Luzaka , temu co z każdej strony szuka wsparcia nie mają żadnego honoru.
Zagłosuję na Patryka Hałkę, bo tych drugich bym nie ścierpiał, ja będę miał coś w gminie do załatwienia.
Już poprzednik blokował wszystkie moje projekty, dla mnie tej ekipy nadszedł koniec.
"To już jest koniec, niema już nic jesteście wolni możecie iść"
~~Węglel od Półtuska napisał(a): Kampania w Gromadce dotyczy wójta, a zwolennicy Kawki myślą, że węgla. Ha ha
~~Złotobrązowa Lewizja napisał(a): Jak myślicie kto zostanie właścicielem Ośrodka Zdrowia.Komu został przyobiecany.
Idzie do starostwa to dużo usłyszycie.
~~Ela napisał(a):Ktoś napisał: ~~Tolek napisał(a): Wymyślcie sobie buraki swój nick a nie pod mój się podpinacie.)) Widać, że nie znasz ludzi z Pisu. Wcale nie chcą służyć gminie. Im chodzi o nich samych i ich posady. Przekonasz się o tym bardzo szybko.
Zwolennicy Kawki-Luzaka , temu co z każdej strony szuka wsparcia nie mają żadnego honoru.
Zagłosuję na Patryka Hałkę, bo tych drugich bym nie ścierpiał, ja będę miał coś w gminie do załatwienia.
Już poprzednik blokował wszystkie moje projekty, dla mnie tej ekipy nadszedł koniec.
"To już jest koniec, niema już nic jesteście wolni możecie iść"