~~Bożydar napisał(a): Wymyślacie bajki i sami ich głupio komentujecie .
Dzisiaj rano wyjeżdżam do pracy i znalazłem Kawkę obok mojej furtki, leżał na trawie. Oczywiście chodzi o jego ulotkę, ale być może to jakiś znak, że już niedługo nisko wyląduje.
~~sanitariusz Walerek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bożydar napisał(a): Wymyślacie bajki i sami ich głupio komentujecie .
Dzisiaj rano wyjeżdżam do pracy i znalazłem Kawkę obok mojej furtki, leżał na trawie. Oczywiście chodzi o jego ulotkę, ale być może to jakiś znak, że już niedługo nisko wyląduje.
Fajną masz tą pracę że możesz sobie w niej serfować po internecie i komentować na forach.Zainteresuj się może co i z kim wyprawia twoja połowica.
~~Danek napisał(a):Ktoś napisał: ~~sanitariusz Walerek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bożydar napisał(a): Wymyślacie bajki i sami ich głupio komentujecie .
Fajną masz tą pracę że możesz sobie w niej serfować po internecie i komentować na forach.Zainteresuj się może co i z kim wyprawia twoja połowica.
Jestem facetem. O moją połowicę?
Nie muszę się martwić o osobę z którą jestem od wielu lat, na zasadzie ja wierzę jej a ona mi.
Jeżeli nawet któreś z nas popełni błąd, to jak kochasz to powinieneś wybaczyć, chyba, że wasz związek jest tylko na papierze.
Czyli macie jakieś grzeszki. Głosujcie na Hałkę, a dostaniecie rozgrzeszenie.