~~Trawiasty Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sokół napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pomarańczowożółta Miodunka napisał(a): Jak PiS przegra wybory to nie wiem co zrobię. Narobilimy dziecków żeby znich żyć za 500+ a tu do roboty będziemy musieli poginać. A mój stary to nic nie potrafi a mi się nie chce. Jak żyć? Poradzcie.
Mam nadzieję, że PO i KO nie wygrają wyborów, PiS i Hołownia może do nich dołączyć, bo wszystko to to samo.
Sokół, tym gadasz jak stary alkoholik albo dzieciorób. Ty partię załóż. Marnujesz się.
Widzę, że sam/sama masz problem z alkoholem bo ciągle o nim wspominasz.
~~Pomarańczowożółta Miodunka napisał(a): Jak PiS przegra wybory to nie wiem co zrobię. Narobilimy dziecków żeby znich żyć za 500+ a tu do roboty będziemy musieli poginać. A mój stary to nic nie potrafi a mi się nie chce. Jak żyć? Poradzcie.
~~Marta napisał(a): Kto pamięta Panią, która uczyła w szkole w Gromadce o ksywie ,, Sucha "?
~~Sokół napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pomarańczowożółta Miodunka napisał(a): Jak PiS przegra wybory to nie wiem co zrobię. Narobilimy dziecków żeby znich żyć za 500+ a tu do roboty będziemy musieli poginać. A mój stary to nic nie potrafi a mi się nie chce. Jak żyć? Poradzcie.
Mam nadzieję, że PO i KO nie wygrają wyborów, PiS i Hołownia może do nich dołączyć, bo wszystko to to samo.