~~Zielonkawobrązowa Przylaszczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sokół napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pomarańczowożółta Miodunka napisał(a): Jak PiS przegra wybory to nie wiem co zrobię. Narobilimy dziecków żeby znich żyć za 500+ a tu do roboty będziemy musieli poginać. A mój stary to nic nie potrafi a mi się nie chce. Jak żyć? Poradzcie.
Mam nadzieję, że PO i KO nie wygrają wyborów, PiS i Hołownia może do nich dołączyć, bo wszystko to to samo.
Nadzieja matką głupuch i PiSowców.
ub-cka mądrość już rządziła do 2015 r. i POkazała jak się zwija wszystko co polskie,bo przecież,, polskość to nienormalność"
~~Tymo napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonkawobrązowa Przylaszczka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sokół napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pomarańczowożółta Miodunka napisał(a): Jak PiS przegra wybory to nie wiem co zrobię. Narobilimy dziecków żeby znich żyć za 500+ a tu do roboty będziemy musieli poginać. A mój stary to nic nie potrafi a mi się nie chce. Jak żyć? Poradzcie.
Mam nadzieję, że PO i KO nie wygrają wyborów, PiS i Hołownia może do nich dołączyć, bo wszystko to to samo.
ub-cka mądrość już rządziła do 2015 r. i POkazała jak się zwija wszystko co polskie,bo przecież,, polskość to nienormalność"
Nie wiem o jakiej polskości myślisz. Jeżeli o rydzu i PiSie to faktycznie nienormalnosc.
~~Ciemnopiwny Przetacznik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Tymo napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonkawobrązowa Przylaszczka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sokół napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pomarańczowożółta Miodunka napisał(a): Jak PiS przegra wybory to nie wiem co zrobię. Narobilimy dziecków żeby znich żyć za 500+ a tu do roboty będziemy musieli poginać. A mój stary to nic nie potrafi a mi się nie chce. Jak żyć? Poradzcie.
Nie wiem o jakiej polskości myślisz. Jeżeli o rydzu i PiSie to faktycznie nienormalnosc.
Może o takiej jak w nagraniach z restauracji
Sowa i przyjaciele, to jest dopiero normalności
~~Tymo napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnopiwny Przetacznik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Tymo napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonkawobrązowa Przylaszczka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sokół napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pomarańczowożółta Miodunka napisał(a): Jak PiS przegra wybory to nie wiem co zrobię. Narobilimy dziecków żeby znich żyć za 500+ a tu do roboty będziemy musieli poginać. A mój stary to nic nie potrafi a mi się nie chce. Jak żyć? Poradzcie.
Może o takiej jak w nagraniach z restauracji
Sowa i przyjaciele, to jest dopiero normalności
Normalnością jest to, że każdy członek PiSu siedzi w majtkach.
~~beneficjent 500 napisał(a): W Gromadce przydałaby się knajpa z tanim browarem ,bo niema gdzie tych wszystkich zasiłków wydawać ,a właśnie za wegiel będzie 3000.
~~beneficjent 500 napisał(a): Mam nadzieję, że PO i KO nie wygrają wyborów, PiS i Hołownia może do nich dołączyć, bo wszystko to to samo.