~~Leon napisał(a): Teraz to Koalicja 4 Pazernych będzie decydowała, jakie media mają być w Polsce i kto jest dziennikarzem ,a kto nie. Coraz bliżej nam do Białorusi.
~~jadzia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Leon napisał(a): Teraz to Koalicja 4 Pazernych będzie decydowała, jakie media mają być w Polsce i kto jest dziennikarzem ,a kto nie. Coraz bliżej nam do Białorusi.
Szkół ci brak wiejski tłuku. Widzisz co z twoim deklem robi oglądanie TVP.
~~V8 napisał(a):Ktoś napisał: ~~jadzia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Leon napisał(a): Teraz to Koalicja 4 Pazernych będzie decydowała, jakie media mają być w Polsce i kto jest dziennikarzem ,a kto nie. Coraz bliżej nam do Białorusi.
ruska wieczorówka też mi szkoła he he
Wieczorowo kończył 6 klasę szkoły podstawowej i się chełpi.
~~jadzia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Leon napisał(a): Teraz to Koalicja 4 Pazernych będzie decydowała, jakie media mają być w Polsce i kto jest dziennikarzem ,a kto nie. Coraz bliżej nam do Białorusi.
~~PAP napisał(a):Ktoś napisał: ~~V8 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~jadzia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Leon napisał(a): Teraz to Koalicja 4 Pazernych będzie decydowała, jakie media mają być w Polsce i kto jest dziennikarzem ,a kto nie. Coraz bliżej nam do Białorusi.
ruska wieczorówka też mi szkoła he he
Wieczorowo kończył 6 klasę szkoły podstawowej i się chełpi.
Ale skończył, w Ty geniuszu zatrzymałeś się na etapie zerówki.
~~Karmelowa Dynia napisał(a):Ktoś napisał: ~~jadzia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Leon napisał(a): Teraz to Koalicja 4 Pazernych będzie decydowała, jakie media mają być w Polsce i kto jest dziennikarzem ,a kto nie. Coraz bliżej nam do Białorusi.
Jadziu, głupiaś Ty jak koń Jezusa.
Ale za to jestem ładna i luzacka,taka jak Dominika Chorosińska .
~~jadzia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Karmelowa Dynia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~jadzia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Leon napisał(a): Teraz to Koalicja 4 Pazernych będzie decydowała, jakie media mają być w Polsce i kto jest dziennikarzem ,a kto nie. Coraz bliżej nam do Białorusi.
Jadziu, głupiaś Ty jak koń Jezusa.
Ale za to jestem ładna i luzacka,taka jak Dominika Chorosińska .
ale nie z próbówki jak większość postępakòw