Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

W jakie grasz gry na PC /konsoli ?

~roman niezalogowany
16 stycznia 2011r. o 11:36
LFS 2011
gta6
ninja8
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4668
#Anonim4668 nieaktywny
16 stycznia 2011r. o 11:42
.....Mario..... :| :| :|
2924
#Anonim2924 nieaktywny
16 stycznia 2011r. o 11:45
Wiedźmin, teraz czekam na Wiedźmina 2, żałuje tylko ze nie ma tego na żadna konsolę, bo mój PCet-laptop nie za bardzo nadaje się do grania, choć Wiedźmin 1 chodzi na maxa to dwójeczka raczej go zamęczy...

Pozdrawiam
3892
#pietrek1 nieaktywny
16 stycznia 2011r. o 11:51
WujekDobrraRada napisał(a): Wiedźmin, teraz czekam na Wiedźmina 2, żałuje tylko ze nie ma tego na żadna konsolę, bo mój PCet-laptop nie za bardzo nadaje się do grania, choć Wiedźmin 1 chodzi na maxa to dwójeczka raczej go zamęczy...

Pozdrawiam

wiedzmin jest fajny.
Ja kiedyś namiętnie grałem nejpierw w Quake'a, póżniej w WOW'a. Przyszła na świat moja córeczka, skończyło się namiętne granie :P
Teraz bawię sie w uprawę roli w Zielonym Imperium :D
2924
#Anonim2924 nieaktywny
16 stycznia 2011r. o 11:55
W Quake`a kiedyś też namiętnie ciąłem, sieciowo z bratem robiliśmy sobie deathmatch... Fajne odgłosy dochodziły nas przez ścianę jak któryś dostał w plecy od drugiego (Kur.a ! i w tym miejscu parę epitetów) :-)
4923
#B.O.P.E nieaktywny
16 stycznia 2011r. o 12:28
SWAT 4 przez sieć.
3761
#Myszaka nieaktywny
16 stycznia 2011r. o 13:17
~ napisał(a): co do tych simsów 3 to fajne to jest??
opyla się ściągnąć ?

warto kupić, ja mam jeszcze "wymarzone podróże" i "Kariera" ale radzę dodatki instalować w pewnych odstępach czasowych bo jak za dużo naraz to kiepsko się gra. trzeba się powoli nacieszać nowymi możliwościami
4032
#massi2301 nieaktywny
16 stycznia 2011r. o 16:46
Ghotic 3 dobra gra:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo