Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

W jakie grasz gry na PC /konsoli ?

4882
#Alpha nieaktywny
16 stycznia 2011r. o 16:58
GTA San Andreas przez sieć (multiplayer) ,chociaż ostatnio nie bo nie ma coś serwerów typu COD

Hitman wszystkie części ,klasyka ... kiedyś gry to miały to coś

swego czasu gra Cabal Online (gdy jeszcze zdecydowana większość to byli studenci) a gra dopiero startowała :) grało się po nocach a później faza w pracy :D

do dziś gram w Bitwę o Śródziemie 2,zwykle przez LAN (hamachi)

klasyką nazwałbym też NFS Hot Pursuit ,NFS Most Wanted i ten efekt deszczu ,lub gdy niebo stawało się ciemniejsze;czasem te przebłyski Słońca prosto w oczy ,niezapomniane wyścigi ,pościgi

najtrudniejsza gra ? chyba Far Cry - nigdy jej nie ukończyłem :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3916
#Madmar nieaktywny
16 stycznia 2011r. o 17:36
Reversi. hehe : :P :]

http://badania-reklamy.com/?ref=118669
3962
#sti nieaktywny
16 stycznia 2011r. o 18:19
CS 1.6 lub Test Drive Unlimited (online)
2924
#Anonim2924 nieaktywny
16 stycznia 2011r. o 18:26
A pamięta kto River Raid na Ataryne albo Komodorca ? To byla zabawa ! Albo Space Dungeon - rozrywka na długie godziny dla dwóch graczy :D

Pozdrawiam
3962
#sti nieaktywny
16 stycznia 2011r. o 18:34
Kilka fotek z Test Drive'a (gra kosztuje ok. 30zł, a zabawa przednia na wiele godzin)
[img=1295198919_3lj7d4r.jpg]

Dopisane 16.01.2011r. o godz. 18:32:

[img=1295199154_qppcrrn.jpg]

Dopisane 16.01.2011r. o godz. 18:34:

[img=1295199259_rajqiff.jpg]

Dopisane 16.01.2011r. o godz. 18:34:

[img=1295199298_qtgnnii.jpg]
3004
#masi nieaktywny
16 stycznia 2011r. o 18:40
WujekDobrraRada napisał(a): A pamięta kto River Raid na Ataryne albo Komodorca ? To byla zabawa ! Albo Space Dungeon - rozrywka na długie godziny dla dwóch graczy :D

Pozdrawiam

Pamiętam, sczególnie river raid i montezuma revenge, jana sisters, test drive, kick off, setlers, dune, lemmings itp itd ;-)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
2924
#Anonim2924 nieaktywny
16 stycznia 2011r. o 18:41
No Masi ! Montezuma był wypas :-) Teraz gry, mimo że pokoleniowo mega lepsze, już tak nie cieszą...
5602
#niki89 nieaktywny
16 stycznia 2011r. o 18:46
Ja osobiście mam dwie takie gry ;] :
Grand Theft Auto wszystkie części i Need For Speed (Undercover) to moja ulubiona z wszystkich części;) A troszkę czasu do tyłu grałam w sims 3 z nudów :P Ale już jestem na to za stara poza tym znudziło mi się ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza