danuka napisał(a):~~Ja napisał(a): Chodzilo mi o cesarke na zyczenie???
Takie coś jak cesarka na zyczenie w Bolesławcu nie obowiązuje... rodziłam od 6:00 do 23:40...dziecko wielkie (przewidywali 4800g) nikt mi cesarki nie zaproponował... ja o nia prosiłam, mówiłam, że zapłacę - ale NIE. NIE MA WSKAZAŃ = MĘCZ SIĘ KOBIETO KOLEJNE 18H!Dopisane 24.02.2017r. o godz. 12:38:~~ napisał(a): ktoś się orientuje kiedy można zastać panią ordynator porodówki? w jakich godzinach? byłam 2 razy i pokój zamknięty
Najlepiej w jej prywatnym gabinecie na os. kwiatowym. w pn i sr od 16-18
~~Ja napisał(a): Rodzilam w Bolesławcu w 2005 i 2015 roku. Bardzo dużo się zmieniło w ciągu tych 10 lat. W tej chwili opieka jest o wiele bardziej profesjonalna.
~~ napisał(a):danuka napisał(a):~~Ja napisał(a): Chodzilo mi o cesarke na zyczenie???
Takie coś jak cesarka na zyczenie w Bolesławcu nie obowiązuje... rodziłam od 6:00 do 23:40...dziecko wielkie (przewidywali 4800g) nikt mi cesarki nie zaproponował... ja o nia prosiłam, mówiłam, że zapłacę - ale NIE. NIE MA WSKAZAŃ = MĘCZ SIĘ KOBIETO KOLEJNE 18H!Dopisane 24.02.2017r. o godz. 12:38:~~ napisał(a): ktoś się orientuje kiedy można zastać panią ordynator porodówki? w jakich godzinach? byłam 2 razy i pokój zamknięty
Najlepiej w jej prywatnym gabinecie na os. kwiatowym. w pn i sr od 16-18
MAM WSKAZANIA I CHCE SIĘ UMÓWIĆ NA CC, WTEDY WYZNACZĄ TERMIN ?