Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

~ana niezalogowany
17 października 2011r. o 23:04
Kajtuś -nie ma go na str. niem. schr. niemieckiego.[img=1318885382_ngj59ge.jpg]
[img=1318885415_z9m9nm6.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ana niezalogowany
17 października 2011r. o 23:06
Murzynka też nie ma .
[img=1318885601_n2hi18j.jpg]
~ana niezalogowany
17 października 2011r. o 23:08
Nie przestaję o nich myśleć ;(
~ niezalogowany
18 października 2011r. o 9:26
jeśli się pani dowie co się z nimi stało to proszę coś napisać. Też mnie to ciekawi.
~/ niezalogowany
18 października 2011r. o 9:57
Może powinna coś na temat powiedzieć osoba która zorganizowała wywóz tych psów. Myślę że powinna się trochę zainteresować co dalej dzieje się z tymi psami. Ale najlepiej pozbyć się kłopotu i z głowy.
~ana niezalogowany
18 października 2011r. o 14:20
Prosimy o pomoc w adopcji tych uroczych suczek ,wyrzuconych do lasu !! ;( ;( .a odratowanych przez wrażliwa osobę .Niestety nie moze ona zbyt dlugo ich przetrzymać u siebie .,gdyż ma swoje 4 psy ...
[img=1318940413_9if3tmh.jpg]
~ana niezalogowany
18 października 2011r. o 14:22
Jako .że ,bezdomne sterylizację może pokryć miasto , po wypełnieniu odpowiedniego dokumentu ..
~ niezalogowany
18 października 2011r. o 17:27
~/ napisał(a): Może powinna coś na temat powiedzieć osoba która zorganizowała wywóz tych psów. Myślę że powinna się trochę zainteresować co dalej dzieje się z tymi psami. Ale najlepiej pozbyć się kłopotu i z głowy.

mam to w dupie.
zarobiłam i cieszy mnie to.
wy jeżeli macie jakieś problemy to idźcie do prokuratury.
nie mam ochoty nikomu się tłumaczyć.
to nie były wasze psy, a urzędu miasta.
każdy mógł je adoptować i się nimi zaopiekować, a nie w internecie udawać wielkich pomocników i zainteresowanych dobrem tych psów.
ana przestań pytać o paragraf bo on jest wymagany na terenie obcego państwa, a nie tu w polsce.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.