Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

~ niezalogowany
17 października 2011r. o 10:12
uwaga !!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ana niezalogowany
17 października 2011r. o 12:47
Kamil ,można wiedzieć ,po co , Ci aż 7 psow ?!..
~Tylda~ niezalogowany
17 października 2011r. o 14:21
~Kamil napisał(a): Witam , przygarne 7 psiaków , moj adres Staszica 123
tel. 605057330
Po co Ci aż tyle?? :| :|
~ niezalogowany
17 października 2011r. o 14:31
~ana napisał(a): może ktoś poznaje tego psa -miesz .owczarka ..[img=1318795769_31qjyku.jpg]
Mi to on wygląda na Owczarka Belgijskiego Groenendael.. ; )
~ana niezalogowany
17 października 2011r. o 15:03
możliwe ,że ma z belga cosik ... ;) .

Apropo .Pani znalazła wyrzucone ok, 5 tyg. szczeniaczki i nie ma za bardzo gdzie ich trzymać za długo.. .jA też mam 3 psy w DOMU ..
Może ktoś chciałby pomóc np. dać im dom tymczasowy do czasu adopcji lub pomoc wyadoptować maluszki .poprzez znajomych np.
POPROSZĘ O ZDJĘCIA POTEM ..
:| ;(
Ja poszukam na dogo pomocy , ale tam też zapsienie totalne już .
i porobię ogłoszenia ewentualnie .
7413
#Mlody92 nieaktywny
17 października 2011r. o 15:38
~ana napisał(a): może ktoś poznaje tego psa -miesz .owczarka ..[img=1318795769_31qjyku.jpg]

Ten pies po os. Staszica biegał... ale czy tam ma właściciela czy już jako bezdomny to nie wiem.
~Marta niezalogowany
17 października 2011r. o 15:54
~ana napisał(a): możliwe ,że ma z belga cosik ... ;) .

Apropo .Pani znalazła wyrzucone ok, 5 tyg. szczeniaczki i nie ma za bardzo gdzie ich trzymać za długo.. .jA też mam 3 psy w DOMU ..
Może ktoś chciałby pomóc np. dać im dom tymczasowy do czasu adopcji lub pomoc wyadoptować maluszki .poprzez znajomych np.
POPROSZĘ O ZDJĘCIA POTEM ..
:| ;(
Ja poszukam na dogo pomocy , ale tam też zapsienie totalne już .
i porobię ogłoszenia ewentualnie .

Witam to ja znalazłam te dwie malutkie sunie. Są one przesłodkie :) dodaję ich wspólną fotkę . Suczki są radosne, posłuszne, mają w sobie mnóstwo energii i zaufania do ludzi, mimo że jakis palant wyrzucił je w pobliskim lesie :( jeśli ktoś miałby możliwośc przygarnięcia tych sierotek lub znacie kogoś kto chciałby to podaję swoje namiary 691-118-922 lub gadu 2747118. Mogę przesłac zainteresowanym więcej fotek lub zaprosic na osobiste spotkanie w domku :) ja nie mam jak ich zatrzymac :( poniewaz mam sama 4 psiaki....mam nadzieję, że znajdzie sie ktos chętny bo maluszki są tego warte. Pozdrawiam Marta.[img=1318859655_2mscu37.jpg]
~ana niezalogowany
17 października 2011r. o 22:58
Nie chować się maluchy :) .
Marta ,jak możesz prześlj mi zdjęcia na maila -porobię więcej ogłoszeń .
[email protected]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.