Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

5718
#dorciabol nieaktywny
24 lutego 2011r. o 21:08
Hej! Jestem As, Astek, Asior. Trafiłem do przechowalni w czerwcu 2010 r. Do tej pory nikt za mną nie tęsknił, nie szukał. Dawali mi jeść i pić. Czasami głaskali i wyprowadzali na spacery - cieszyłem się bardzo.
Dzisiaj jest wielki dzień w moim życiu. Przyszedł Pan - zabrał z klatki, zaprowadził do weterynarza. Spędzę noc w ciepłym i kochanym domku. Jestem starszy i trochę niesforny w mieszkaniu ale bystry i pojętny. Dziękujemy Radku:) Nie wszystko słowami potarfimy wyrazić.
[img=1298578095_fxe5v12.jpg]

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ziemianka niezalogowany
24 lutego 2011r. o 23:08
czytby Astek trafil do nowego domku ?jak fajnie ...to mily psiak .
~ana niezalogowany
24 lutego 2011r. o 23:35
Astek -weteran .. .... przeuroczy . przemiły , kochany psiuniu :) . , nasza radość jest , tym większa ,iż On nie jest już młody - i kolejne zimy mogłyby być dla niego zabójcze .. .......zwłaszcza ,ze ma króciutką sierść . i ciężko znosił mrozy ;( . .......uśmiechnął się do niego dziś los i zesłał mu jego anioła stróża .. w postaci zcłowieka , który go zabrał do siebie i podarował mu NOWE zycie . ... Astuś dziekuje , a My wraz z nim . .....oby takich ludzi nie zabrakło dla innych psiaków ..... ;) :) :]
~Monika niezalogowany
25 lutego 2011r. o 14:09
To prawda?
Astek ma domek?!!!
Az się popłakałam z radości:)

To taki kochany piesio!!!

5372
misiekELF
25 lutego 2011r. o 15:38
Pieska nie znam ale każda informacja że jakiś, zwłaszcza starszy, któremu nikt nie dawał nadziei, znalazł dobry dom sprawia, że aż się ciepło robi w serduszku:)

PS. Śliczny :*

Fakt, że coś jest normalne nie przesądza jeszcze o tym, że przestało być głupie...
~ziemianka niezalogowany
25 lutego 2011r. o 16:19
~ napisał(a):
aga2701 napisał(a):
~ziemianka napisał(a): tak duzy pies tto duza odpowiedzialnosc ale moze malutki (w Trzebieniu jest sliczna 2 letnia bezdomna sunia )zyje dzieki dokarmianiu przez dzieci bardzo lagodna nie problemowa .jest mroz a ona spi na dworze... ;( jest troszke wieksza od yorkow biala i ma sliczne brazowe latki na oczkach i brazowy nosek jest bardzo przyjacielska ....moze ktos sie zdecyduje?
[img=1298476488_l3xn34k.jpg]

No to kto chce BIDE ?taka slodka... :)

NO i CO wziol ktos te BIDNOM sunie do siebie ?czy znowu bede ja miec nowego lokatora?
5372
misiekELF
25 lutego 2011r. o 16:56
Na pewno nie teraz bo mamy taką bestyjkę (amstaff) co raczej nie toleruje innych zwierząt. Znaczy się pies nie jest mój, mieszka z właścicielami domu, w którym wynajmujemy piętro. Kota mamy bo siedzi cały czas w mieszkaniu i w ogóle nie wychodzi, więc bestyjka nie ma z nim styczności, ale z taką sunią może być problem.
Jeśli coś się zmieni to zobaczę czy finanse pozwolą na jeszcze jedno zwierzę.

Dopisane 25.02.2011r. o godz. 16:56:

A faktycznie!
~maugosia napisał(a): Śliczna. Koleżanka z pracy szukała małego psa. Powiem jej żeby zajrzała tu i obejrzała suczkę.

~ela napisał(a): Ponawiam pytanie !?czy potrzebny dom dla tej suni?

Oczywiście że potrzebny dom dla tej suni!
link do ogłoszenia bo to ta sama sunia, tak?
http://www.bolec.info/index.php?op=ads&act=showad&ad=98599
I dla ułatwienia nr tel z ogłoszenia:
507894040

Fakt, że coś jest normalne nie przesądza jeszcze o tym, że przestało być głupie...
~ana niezalogowany
25 lutego 2011r. o 23:57
Przypominamy ; Misiu , Fado , Cyrkówka ,Danio , Cezar ,Borys, Demon , Bandzior , Kazan , Murzynek , , Kajtuś ... nadal czekają ..... :| ........ niektóre psiaki gorzej znoszą zamknięcie , brak swojego bliskiego opiekuna .. np. Cyrkówka - grzeczna i urocza suczka , o rudej sierści.. pamiętam - była na początku b. wesoła i bystra ... ze smutkiem patrzymy ... jak marnieje w oczach .. ma przemiły , charakter , kocha ludzi i nadaje się do dzieci .. . Ona zaczyna tracic nadzieję , poddaje się - to najgorsze wyjście . ;( .... JEJ kolega z boksu - Batonik - równiez uroczy , mały , kudłatek , o żółtej dł€ższej sierści , jak się tarza w trawie - mruczy śmiesznie , ma piękne , duże , trochę smutne oczy - to mały indywidualista , urokliwy psiaczek , taki tuptuś ........ do zobaczenia jutro - psiuńki ......
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza