Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

5718
#dorciabol nieaktywny
20 lutego 2011r. o 17:11
On jeszcze ma nadzieję i wypatruje swojego pana.
Znaleziony na ul. Brzozowej.
Mieszkańcy tamtych okolic - może ktoś rozpozna psiaka.[img=1298218271_pc3lc0k.jpg]

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~angelika niezalogowany
20 lutego 2011r. o 17:22
Wzięłabym Tosię albo Lusię tyle że mam psa Annę(maltańczyka)
5718
#dorciabol nieaktywny
20 lutego 2011r. o 17:31
Tosia i Lusia mają już domki:) Nie da rady aktualizaować pierwszej wypowiedzi.

5993
#xaa nieaktywny
20 lutego 2011r. o 17:31
~Ziemianka napisał(a): widzialam ogloszenia o zwierzakach znowu tyle szczeniat do oddania i co z nimi bedzie jaki los ich czeka ....jestem przerazona !ludzie kompletnie podurnieli przecierz sterylizacja nie kosztuje wiele .!

zgadzam się z tobą w pewnym sensie,ale są zwolennicy i przeciwnicy tego zabiegu u zwierząt.Ja nie okaleczę ich,bo taka natura :>
a zwierzęta do oddania,pochodzą też z własnej "hodowli".wczoraj oszczeniła nam się suczka :) i wielka radośc w domu,4małe(myszki),a zamówienie złożone na szczeniaczki od miesiąca,i to bez względu na płec,
nie poddam się"sterylizacji" :D i nie zrobię tego naszej kochanej suni !!
Taka natura żywych istot ;)
~Ziemianka niezalogowany
20 lutego 2011r. o 17:52
sterylizacja nie jest ostatecznym wyjsciem ....sa tez zastrzyki ale trzeba pilnowac terminu.sunia nawet tego nie odczuje .ja mam 2 malutkie sunie yorka i kundelke i wlasnie sa po zastrzykach.ale nie martwie sie czy szczeniaczki beda mialy dobre domki .wiele ludzi chce szczenieta ale niestety potem wiele z nich konczy na ulicy .bo za duze urosly ,bo chory bo starzeja sie ,bo nie ma co z nim zrobic jak jade na urlop lub jak ostatnio wyczytalam do pracy za granice .ja pracuje za granica wlasnie jestem na delegacji i nie przeszkadzalo mi to w wzieciu ze soba psa,choc jest dosyc duzym psem .dlatego staram sie spokojnie wytlumaczyc po co ten zabieg .kobiety tez stosuja antykoncepcje ,i nie sa pokrzywdzone z tego powodu .naprawde!mam nadzieje ze twoje szczeniaczki beda mialy szczescie i trafia na dobrych i odpowiedzialnych ludzi :)
~ niezalogowany
20 lutego 2011r. o 18:00
jak dostanie suczka ropomacicza czy jakiegoś raka i zdechnie z waszej miłości do natury to przy następnym zwierzaku pójdziecie po rozum i zrobicie sterylke.
5993
#xaa nieaktywny
20 lutego 2011r. o 18:02
w zupełności zgadzam się z Tobą ;) wiem,o zastrzykach,a to wszystko dla dobra zwierząt.a te ogłoszenia,że uczulenie,wyjazd albo jeszcze coś innego,to nic tylko właściciele pozbyc chcą się.
Jedni kochają a inni pobawią się,a jak się znudzi-to na śmietnik
:/
przykre,ale prawdziwe !!
~maugosia niezalogowany
21 lutego 2011r. o 18:29
dorciabol napisał(a): Kolejny znaleziony psiak na stronie straży. W zieleń plan go jeszcze nie było.

"Dnia 11 lutego 2011r. w Bolesławcu przy ul. Dolne Młyny został znaleziony pies rasy mieszaniec. Informacji o psie można uzyskac w siedzibie Straży Miejskiej w Bolesławcu przy ul. MBrody 14 lub telefonicznie pod numerem 75 644 79 90."[img=1297516308_bkageil.jpg]

W zieleń plan go nie było, uciekł Panu który go znalazł (który myślał żeby się nim zaopiekować ale z jakichś powodów nie mógł) i teraz trafił do mnie. Jest bardzo towarzyski, ma bardzo łagodne usposobienie i jest przyjaźnie nastawiony do dzieci. Uwielbia pieszczoty i zabawy. Załatwia swoje potrzeby na dworze. Myśleliśmy żeby go zatrzymać, ale pies nie może być sam w domu, bo wtedy wyłazi z niego psuj. A my niestety oboje pracujemy i często wyjeżdżamy. Gdy jest z nim ktoś jest po prostu cudowny. Myślę, że najlepiej było by mu w domku z ogródkiem, gdzie mógłby biegać gdy właścicieli nie ma. Poprzedni znalazca zaszczepił go i odrobaczył, więc jedyne czego mu potrzeba to czip, który zresztą można założyć bezpłatnie na koszt um jeśli przygarnie się psiaka. Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto będzie chciał się nim zaopiekować. Jeśli byłby ktoś zainteresowany podaję nr swojego tel. 880613588 i dodatkowe zdjęcie na zachętę.[img=1298309389_kw0juct.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.