Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~ niezalogowany
1 czerwca 2010r. o 15:21
~ napisał(a): szukam dziewczyny o imienu Danusia ktora super robila paznokcie i za niska cene..... moze jest ktos kto do niej teraz chodzi robic pazurki? ja chodzilam kiedys ale przestalam i nie mam teraz do niej telefonu a podobno sie przeprowadzila.... jesli ktos ma na nia namiary ,tel. badz nowy adres, to napiszcie .

chyba wiem o którą Danusię Ci chodzi. Niestety wyjechała z Bolesławca na stałe i nie robi teraz tutaj paznokci
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~zadowolona klientka niezalogowany
2 czerwca 2010r. o 18:03
bardzo polecam Pana Karola z salonu fryzjerskiego w Intermarche super fryzjer zarówno męski jak i damski, Ja jestem bardzo zadowolona a zwiedziłam prawie wszystkie salony w bolesławcu i Pan Karol okazał się najlepszym stylistą, gorąco polecam :)
~zadowolona klientka niezalogowany
2 czerwca 2010r. o 18:06
bardzo polecam Pana Karola z Intermarche super fryzjer, jeden z najlepszych fryzjerów w Bolesławcu, gorąco polecam :)

~Salon Efect niezalogowany
9 czerwca 2010r. o 21:23
Chciałabym zaprosić wszystkie Panie dbające o swój wygląd i dobre samopoczucie do salonu Efect przy ulicy Piaskowej 18. Obecnie możemy zaoferować promocyjne przedłużanie rzęs.

Piękne, długie i gęste rzęsy bez konieczności używania tuszu do rzęs!

Już teraz każda osoba otrzyma rabat w wysokości 10% na stylizację rzęs!

Wypadła Ci jakaś szczególna okazja?
Inne pomysły na prezent wydają się zbyt banalne?

Skorzystaj z naszej oferty i podaruj BON UPOMINKOWY na dowolny zabieg w naszym salonie.
Spraw, aby obdarowana przez Ciebie osoba poczuła się wyjątkowo!
Oferujemy bony o dowolnej wartości.

W naszym salonie zorganizujemy Ci również niezapomniany babski wieczorek albo inną imprezkę z zabiegami jakie sama sobie wybierzesz.

Zapraszamy serdecznie!

Salon Efect
ul. Piaskowa 18
Bolesławiec
tel. 75/643 88 38
kom. 781 444 332

[img=1276199537_wf86b04.jpg]

Zmoderowano 10.06.2010 godz.21:53 - powód: poprawione, na życzenie piszącej :) (sentinel)
9 czerwca 2010r. o 21:42
Przepraszam, ale wkleiło mi się nie to zdjęcie co trzeba. To ma błedy, tzw. literówki. Mam nadzieję, że nie będzie to stanowiło problemu.
3046
#sentinel nieaktywny
9 czerwca 2010r. o 21:48
~Salon Efect napisał(a): Przepraszam, ale wkleiło mi się nie to zdjęcie co trzeba. To ma błedy, tzw. literówki. Mam nadzieję, że nie będzie to stanowiło problemu.

Wklej to właściwe, to je zamienię :D

GG 2563898
~ niezalogowany
10 czerwca 2010r. o 21:07
sentinel napisał(a): Wklej to właściwe, to je zamienię :D

Możesz mnie zabić, ale nie mam doświadczenia w pisaniu postów i znowu coś namieszałam ;) Proszę, więc usunąć te zdjęcia gdzie są nazwiska, bo właśnie tam są literówki.

Zmoderowano 10.06.2010 godz.21:57 - powód: _______________________________________________________________________________ Zgodnie z prośbą zamieniłem fotki :) Chętnie zawsze pomogę w korekcie postów :D (sentinel)
10 czerwca 2010r. o 22:56
sentinel napisał(a): Zgodnie z prośbą zamieniłem fotki :) Chętnie zawsze pomogę w korekcie postów :D

Jaki miły Pan ;) Dziekuję

Zmoderowano 10.06.2010 godz.23:04 - powód: cytowanie :) (sentinel)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Zapraszamy