Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~Ola niezalogowany
9 listopada 2009r. o 20:11
No i jak traktują klientów tak mają !!! Zamykają podobno ten zakład ! Tak więc widzisz Basiu- jak pisałaś nieprofesjonalizm!!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
9 listopada 2009r. o 23:02
szukam dziewczyny o imienu Danusia ktora super robila paznokcie i za niska cene..... moze jest ktos kto do niej teraz chodzi robic pazurki? ja chodzilam kiedys ale przestalam i nie mam teraz do niej telefonu a podobno sie przeprowadzila.... jesli ktos ma na nia namiary ,tel. badz nowy adres, to napiszcie .
~Milka niezalogowany
10 stycznia 2010r. o 20:28
Hej wszystkim ;)

Mieszkam daleko od Bolesławca i baaardzo potrzebuje Waszej pomocy :) Poszukuję sprawdzonej i dobrej :] kosmetyczki i fryzjerki. W lipcu biorę ślub w okolicach Bolesławca, więc byłoby miło, gdyby dojeżdżała do klienta :) Będę wdzięczna za każdy namiar/opinię (kto tak, a kogo unikać). Przejrzałam forum i niestety nie znalazłam takich informacji.
~ niezalogowany
10 stycznia 2010r. o 21:04
~Milka napisał(a): Hej wszystkim ;)

Mieszkam daleko od Bolesławca i baaardzo potrzebuje Waszej pomocy :) Poszukuję sprawdzonej i dobrej :] kosmetyczki i fryzjerki. W lipcu biorę ślub w okolicach Bolesławca, więc byłoby miło, gdyby dojeżdżała do klienta :) Będę wdzięczna za każdy namiar/opinię (kto tak, a kogo unikać). Przejrzałam forum i niestety nie znalazłam takich informacji.

może na Iwaszkiewicza pani Joanna
~pomocy;) niezalogowany
21 stycznia 2010r. o 18:46
Witam czy ktoś z Was może wie gdzie przeniósł się ten salon fryzjerski z ulicy Zgorzeleckiej obok carrefoura???
na poczatku jak zaczelam tam chodzic byla jedna fryzjerka bardzo dobrze scinala i bylam bardzo zadowolona pozniej jak bylam juz jej nie bylo...wiec wziela mnie inna pani i rownie dobrze podciela mi wlosy:) bylam bardzo zadowolona..a pozniej jak chcialam isc juz nie bylo salonu..wie ktos moze co i jak..?:)))

i ma ktos moze namiary na dobra wizażystke?:) chcialabym makijaz...:)
~ niezalogowany
22 stycznia 2010r. o 11:02
Moglby mi ktos dac namiary na prestige?
~;] niezalogowany
10 lutego 2010r. o 15:41
Boss.ka napisał(a): najlepszą fryzjerką jaką znam i z której w pełni jestem zadowolona jest Agata Krawiec :) Ścina,czesze,farbuje po prostu super.zna sie na rzeczy,zawsze doradzi,czas podczas wizyty u niej mija zawsze milusiooo:)

znajomych sie zazwyczaj poleca :] :]
~kkk niezalogowany
10 lutego 2010r. o 20:06
ja bardzo polecam Efect pani Niny,paznokcie przepiękne, bardzo naturalnie wyglądają a salon cudny, przyjemny i pachnący :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.