Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

3754
#iwetka20 nieaktywny
29 kwietnia 2011r. o 21:55
Jak sama fryzjerka nie chce przyjąć reklamacji to idź do szefa-szefowej, a jak to nie rezultatu to zostaje tylko Rzecznik Praw Konsumenta
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~problem.. niezalogowany
30 kwietnia 2011r. o 8:23
Kłopot w tym ze to właśnie szefowa zakładu dokonała takiego wyczynu na mojej głowie..
Dziś sobota a ja sie zastanawiam gdzie tu iść i poprawić chociaż strzyżenie.. :( mimo wszystko
~szokolada niezalogowany
30 kwietnia 2011r. o 8:58
to niezle,a w jakim salonie bylas bo znam i slyszalam jzu takie sytuacje i sprawadzaja sie do jednego salonu, jak mozesz podaj mi swoje gg napisz moze ci doradze gdzie pojsc :)
~ niezalogowany
30 kwietnia 2011r. o 19:17
Kiedys korzystalam z uslug pani Adeli z Piaskowej super fachowiec Ciezko sie doniej dostac Od ponad roku korzystam z uslug fryzjerki ze Studia Urody teraz na Komuny Paryskiej Niejestem zlosliwa baba dawalam tej pani szanse ale ostatnio to pobila rekord Oczywiscieumawialam sie wczesniej na dzien igodzine i co sie okazalo ta pani niemiala dlamnie czasu na nastepnym fotelu siedziala jeszcze jedna klijentka Bylam zalatwiona bardzo szybko fryzura okropna farba na calej twarzy niebylo osoby ktora by sie nie obejrzala za mna na ulicy Zaplacilam duzo a po powrocie do domu musialam szybko umyc wlosy ifarbe z calej twarzy GRATULACJE to byl juz ostatni raz To niejest tylko moja opinia znam trzy panie ktore podzielaja moja opinie Ktore zreszta tam wciaglam
~problem... niezalogowany
30 kwietnia 2011r. o 19:24
sytuację strzyżenia załatwiła mi dziś Pani Amelia z Salonu "Amelia"ul. Sierpnia 80 :) Mimo soboty i tego ze nie byłam umówiona, przyjeła bez problemu- chociaz była już prawie 14.. gdz.. Fryzura naprawde ładna spod jej nożyczek :)

Niestety kolor prosi o pomstę do nieba.. narazie musi zostać ponieważ obawiam sie o to że włosy mi się wysypią po takiej ilości chemii.

4077
#EmizStyl nieaktywny
30 kwietnia 2011r. o 20:10
a gdzie w B-c wykonują zabieg z falami radiowymi?
~ niezalogowany
30 kwietnia 2011r. o 20:36
~ napisał(a): Kiedys korzystalam z uslug pani Adeli z Piaskowej super fachowiec Ciezko sie doniej dostac Od ponad roku korzystam z uslug fryzjerki ze Studia Urody teraz na Komuny Paryskiej Niejestem zlosliwa baba dawalam tej pani szanse ale ostatnio to pobila rekord Oczywiscieumawialam sie wczesniej na dzien igodzine i co sie okazalo ta pani niemiala dlamnie czasu na nastepnym fotelu siedziala jeszcze jedna klijentka Bylam zalatwiona bardzo szybko fryzura okropna farba na calej twarzy niebylo osoby ktora by sie nie obejrzala za mna na ulicy Zaplacilam duzo a po powrocie do domu musialam szybko umyc wlosy ifarbe z calej twarzy GRATULACJE to byl juz ostatni raz To niejest tylko moja opinia znam trzy panie ktore podzielaja moja opinie Ktore zreszta tam wciaglam
czy to salon A 2 jesli tak to mam to samo doswiadczenie u pani Moniki zarozumiala babka
~Golden Line Day Spa niezalogowany
4 maja 2011r. o 10:29
(...)

Zmoderowano 04.05.2011 godz.11:18 - powód: Zapraszam do działu reklamy lub ogłoszeń :) (sentinel)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza