~ napisał(a): A czy w chwili przyjazdu na oddzial przed porodem, robia ostatnie usg? Czy porod przyjmuje tylko polozna czy lekarz tez, bo slyszalam, ze lekarz czesto oddaje ''sprawe'' w rece poloznych i tylk
o zaglada czy wszystko ok.
madzia2203 napisał(a): DANUTA JEKA GINEKOLOG GDZIE PRZYJMUJE W BOLCU IKIEDY WIE KTOŚ JAKIŚ NAMIAR?? :*Przyjmuje w piątki na ul. Gdańskiej 3b .Nie trzeba się rejestrować tylko zająć kolejkę .To nr 605331165 :)
~ napisał(a): A czy w chwili przyjazdu na oddzial przed porodem, robia ostatnie usg? Czy porod przyjmuje tylko polozna czy lekarz tez, bo slyszalam, ze lekarz czesto oddaje ''sprawe'' w rece poloznych i tylko zaglada czy wszystko ok.
~W Lubaniu napisał(a):~ napisał(a): A czy w chwili przyjazdu na oddzial przed porodem, robia ostatnie usg? Czy porod przyjmuje tylko polozna czy lekarz tez, bo slyszalam, ze lekarz czesto oddaje ''sprawe'' w rece poloznych i tylko zaglada czy wszystko ok.
Rodziłam w Lubaniu i u mnie też przyjmowała poród położna a Pani doktor zaglądała czy wszystko ok itp na koniec przyszła zszyła i tyle ją widziałam:)