Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ginekolog w Bolesławcu

~ niezalogowany
25 września 2013r. o 14:04
A czy w chwili przyjazdu na oddzial przed porodem, robia ostatnie usg? Czy porod przyjmuje tylko polozna czy lekarz tez, bo slyszalam, ze lekarz czesto oddaje ''sprawe'' w rece poloznych i tylko zaglada czy wszystko ok.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ja niezalogowany
25 września 2013r. o 18:13
~ napisał(a): A czy w chwili przyjazdu na oddzial przed porodem, robia ostatnie usg? Czy porod przyjmuje tylko polozna czy lekarz tez, bo slyszalam, ze lekarz czesto oddaje ''sprawe'' w rece poloznych i tylk
o zaglada czy wszystko ok.

Tak robią usg, ktg u mnie przy porodzie byla polozna i pani doktor. Tyle,ze wszystkim zajmowala sie polozna
4467
#madzia2203 nieaktywny
25 września 2013r. o 18:54
DANUTA JEKA GINEKOLOG GDZIE PRZYJMUJE W BOLCU IKIEDY WIE KTOŚ JAKIŚ NAMIAR?? :*

WITAM SERDECZNIE:*
11266
#czarnula26 nieaktywny
25 września 2013r. o 20:01
madzia2203 napisał(a): DANUTA JEKA GINEKOLOG GDZIE PRZYJMUJE W BOLCU IKIEDY WIE KTOŚ JAKIŚ NAMIAR?? :*
Przyjmuje w piątki na ul. Gdańskiej 3b .Nie trzeba się rejestrować tylko zająć kolejkę .To nr 605331165 :)
5259
#EMka08 nieaktywny
25 września 2013r. o 23:53
I czekasz przynajmniej 3-5h w kolejce..niepoważna.. :/
~W Lubaniu niezalogowany
26 września 2013r. o 14:44
~ napisał(a): A czy w chwili przyjazdu na oddzial przed porodem, robia ostatnie usg? Czy porod przyjmuje tylko polozna czy lekarz tez, bo slyszalam, ze lekarz czesto oddaje ''sprawe'' w rece poloznych i tylko zaglada czy wszystko ok.

Rodziłam w Lubaniu i u mnie też przyjmowała poród położna a Pani doktor zaglądała czy wszystko ok itp na koniec przyszła zszyła i tyle ją widziałam:)
~ niezalogowany
26 września 2013r. o 19:01
~W Lubaniu napisał(a):
~ napisał(a): A czy w chwili przyjazdu na oddzial przed porodem, robia ostatnie usg? Czy porod przyjmuje tylko polozna czy lekarz tez, bo slyszalam, ze lekarz czesto oddaje ''sprawe'' w rece poloznych i tylko zaglada czy wszystko ok.

Rodziłam w Lubaniu i u mnie też przyjmowała poród położna a Pani doktor zaglądała czy wszystko ok itp na koniec przyszła zszyła i tyle ją widziałam:)

ja również rodziłam w lubaniu i to położna sie wszystkim zajmuje lekarz zszywa
~; niezalogowany
26 września 2013r. o 20:43
rodziłam w lutym w bolesławcu,opieka położnych i pan od noworodków rewelacja.dzidziuś nie chciał wychodzić na świat i bez żadnego problemu zrobiono mi cesarkę.A tak poza tym,to wszystkim przyszłym mamą polecam przyszpitalną szkołę rodzenia,którą prowadzą super położne pracujące na szpitalnym oddziale.Po szkole rodzenia nie masz żadnych pytań dotyczących tego jak można rodzić,co trzeba zabrać do szpitala itp. :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo