Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ginekolog w Bolesławcu

~ niezalogowany
27 września 2013r. o 7:04
~ napisał(a):
~ napisał(a): Rodzic mozna jak sie chce daja pilke zeby skakac na niej i to jest bardzo pomocne. Trzeba sluchac pielęgniarek i wszystko bedzie ok.

Ja rodzilam kilka lat temu (nie w boleslawcu, bo lekarz prowadzacy tu nie stacjonowal) tez dostalam pilke i prysznic w cieplej wodzie, co niestety nie dalo wielkiego efektu... A trafilam na polozna, o ktorej lepiej nie wspominac bo mam ciarki na sama mysl. Porod byl straszny, a pierwsze minuty dziecka to zero punktow w skali A., wynikajace z lekcewazenia objawow przez polozna i pozniej lekarza ;(

Dlatego sadze ze polozna jest tutaj bardzo wazna, bo w momencie kiedy cos sie dzieje, to zwracamy sie do niej i liczymy na pomoc i wsparcie..nie mowiac juz o lekarzu. Mam nadzieje, ze Boleslawiec nie jest juz meczarnia, przed ktora uciekalam poprzednio.

jak nie rodziłaś w Bolesławcu to z kąt wiesz że tu była "męczarnia" :/
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
27 września 2013r. o 10:39
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a): Rodzic mozna jak sie chce daja pilke zeby skakac na niej i to jest bardzo pomocne. Trzeba sluchac pielęgniarek i wszystko bedzie ok.

Ja rodzilam kilka lat temu (nie w boleslawcu, bo lekarz prowadzacy tu nie stacjonowal) tez dostalam pilke i prysznic w cieplej wodzie, co niestety nie dalo wielkiego efektu... A trafilam na polozna, o ktorej lepiej nie wspominac bo mam ciarki na sama mysl. Porod byl straszny, a pierwsze minuty dziecka to zero punktow w skali A., wynikajace z lekcewazenia objawow przez polozna i pozniej lekarza ;(

Dlatego sadze ze polozna jest tutaj bardzo wazna, bo w momencie kiedy cos sie dzieje, to zwracamy sie do niej i liczymy na pomoc i wsparcie..nie mowiac juz o lekarzu. Mam nadzieje, ze Boleslawiec nie jest juz meczarnia, przed ktora uciekalam poprzednio.

jak nie rodziłaś w Bolesławcu to z kąt wiesz że tu była "męczarnia" :/

Skad wiem? Bo lezalam dwa razy na podtrzymaniu, a w tym czasie rodzily inne kobiety, w tym moje kolezanki.
Teraz lezac na podtrzymaniu zupelnie inne podejscie lekarzy bylo, co mnie zaskoczylo pozytywnie. I wiele pozytywnych opini od tego czasu slychac, wiec moze rzeczywiscie sie zmienilo na lepsze.
11266
#czarnula26 nieaktywny
29 września 2013r. o 13:18
Witam mam pytanie czy któraś z pań miała zabieg usunięcia nadżerki u pani doktor Jeki ?Czy dobrze to wykonuje ?
960
#khreecik nieaktywny
30 września 2013r. o 0:56
tak było kiedyś, teraz chyba już jest mniejsza frekwencja.

Dopisane 30.09.2013r. o godz. 00:56:

Ja rodziłam w Złotoryi i jestem bardzo zadowolona, chociaż tak jak wszędzie - nie wiesz na jakie pielęgniarki trafisz. Ja leżałam w szpitalu 5 dni i zdążyłam trafić na wszystkie położne, wredne i wspaniałe... lekarze za to są super!
~ana niezalogowany
30 września 2013r. o 8:08
Witam! Ostatnio dowiedziałam się że mam dość sporą nadżerkę. Czy mogłaby któraś z Pań polecić dobrego ginekologa do jej wypalenia?
7331
#kaila1990 nieaktywny
30 września 2013r. o 8:23
Ja miałam wypalankę u dr Szwaj- Moreno,zabieg trwał 3 minuty, zupełnie bezbolesny, wszystko dobrze się zagoiło.
~`anka niezalogowany
28 listopada 2013r. o 13:53
Dokładnie :) Dr Downar-bardzo sympatyczny, w badaniu bardzo delikatny, dobry diagnosta. Potrafi w przejrzysty sposób wytłumaczyć zawiłe zagadnienia. Bardzo polecam.
~ niezalogowany
28 listopada 2013r. o 14:49
~`anka napisał(a): Dokładnie :) Dr Downar-bardzo sympatyczny, w badaniu bardzo delikatny, dobry diagnosta. Potrafi w przejrzysty sposób wytłumaczyć zawiłe zagadnienia. Bardzo polecam.

Zgadzam się w 100 %. Wspaniały lekarz :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza