Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Krzywa i nie tylko-zloty/imprezy motoryzacyjne w okolicach

3145
#hemi nieaktywny
23 marca 2011r. o 11:28
poczytaj kilka postów wstecz :>

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6195
#jaworek503 nieaktywny
23 marca 2011r. o 11:29
hemi napisał(a): poczytaj kilka postów wstecz :>

ok. już wiem :]
1877
#Gwynbleidd nieaktywny
23 marca 2011r. o 12:09
wiedziałem,że wcześniej czy później jakiś inteligent zapuści tu info,teraz zjedzie sie jeszcze więcej małolatów w autach rodziców i będzie jeszcze większy armagedon :/ :/
BTW hemi ale z ciebie fantasta,czas zejść na ziemie :| :|
3145
#hemi nieaktywny
23 marca 2011r. o 13:33
ale o co ci chodzi??

783
#Igi nieaktywny
23 marca 2011r. o 13:38
hemi napisał(a): ale o co ci chodzi??

Hemi po prostu jak zawsze będzie "bieda z nędzą" ;)

Co do KJS to te łożyska troszkę za drogie są i chyba nie skorzystam ;)

Praktyka - Jest wtedy gdy wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego. Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.
4446
#Jolka3105 nieaktywny
23 marca 2011r. o 13:41
Zawsze było dużo "małolatów" jak to ująłeś. Jeszcze nie spotkałam się z taką sytuacją, żeby młodzieży nie było. Jakby nie patrzeć każdy może się tam zjawić i stanąć w zawodach (po 17roku życia). Taki jest regulamin...

PS. a to że ktoś ma 20 pare czy 30lat, to wcale nie oznacza że Nie jest małolatem. Dla mnie małolatami to są dzieciaki które biegają do szkoly (podstawówka czy gimnazjum). Zresztą, wiek nie świadczy o tym czy jesteś "dorosły/a"
3145
#hemi nieaktywny
23 marca 2011r. o 13:46
Gwynbleidd napisał(a): wiedziałem,że wcześniej czy później jakiś inteligent zapuści tu info,teraz zjedzie sie jeszcze więcej małolatów w autach rodziców i będzie jeszcze większy armagedon :/ :/
BTW hemi ale z ciebie fantasta,czas zejść na ziemie :| :|

chyba ci chodziło o wypowiedz na temat tego BMW,PODKREŚLAM nie mam nic przeciwko bawarczykom,ani przeciwko paleniu gum ale niestety jak widzę takie popisy jak na filmiku W MIEJSCU GDZIE BĘDZIE DUŻO LUDZI I AUT to mnie krew zalewa za taka nieodpowiedzialnośc:)

&feature=related

4446
#Jolka3105 nieaktywny
23 marca 2011r. o 13:53
ooo i tu się zgodzę... Niektórzy nie mają ''za grosz'' rozumu..

Zmoderowano 23.03.2011 godz.19:34 - powód: cytowanie (sentinel)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza