Krzywa i nie tylko-zloty/imprezy motoryzacyjne w okolicach
~ niezalogowany 23 marca 2011r. o 16:45
Teren na przeciwko Firmy Strabag jest prywatny od nie dawna.Więć bez oficjalnego zezwolenia własciciela nie mozna tam organizowac imprez,a nawet jezdzic.Ciekawe czy byscie chcieli aby na waszym podwórku był taki cyrk.
zlot i tak sie odbedzie i tak. Jak nie pod strabagiem to pod lasem.
A jak nie bedzie lotniska to sie zaczna ludzie na 1000 lecia scigac albo na obwodnicy i dopiero wtedy bedzie problem.
Lotnisko daje w bc taki komfort ze osoby ktorych ten swiat nie interesuje moga sobie spokojnie chodzic z dziecmi po miescie bez obaw ze stana sie ofiarami jakiegos feralnego wyscigu.
Wroclaw np nie ma tego przywileju i nie tylko ja dobrze wiem co tam sie dziej na nielegalu jak sie przez centrum leci grubo ponad 200 w godzinach wieczornych...
Tak jak pisalem. Kilka razy osobiscie bylem odsylany przez patrol na lotnisko gdy stwierdzili ze przesadzamy na miescie.
Jak robilem zlot dla pasji to Patrol przyjal zgloszenie przyjechal na lotnisko poogladali pogadali z nami, obejzeli kjs, byli w szoku z etak profi do tego podeszlismy i poprosili zeby nie jezdzic w poblizu drogi przelotowej.
Osobiscie nie opuscilem zadnego zlotu w krzywej ale moim zdaniem nie powinno sie ich organizowac w poblizu drogi przecinajacej pas lotniska poniewaz stwarza to duuuuuuze zagrozenie dla mieszkancow gromadki oslej ktorzy tamtedy jezdza.
Oosbiscie nie mam nic przeciwko aby na zlocie byl patrol i karal tych ktorzy przecinaja na warjata tamta droge nie patrzac na innych uzytkownikow.
Dobrze zorganizowany zlot gdzie auta lataja 200 i wiecej jest o wiele bezpieczniejszy niz dni boleslawca czy wystep SUMPTUASTIC.
Jak bedzie n atym organizowanym przez RULETKE zobaczymy.
Jak dla mnie to zostalo zaproszone za duzo osob. Ale to moje zdanie
to umowmy sie wszyscy na jedna godzine i polecimy wszyscy razem bo klub boleslawiecki jedzie o 12 a inni chca o 11 jechac najlepiej pojechac o 12 30 wszyscy z tesco
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.