Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ile płacicie za ogrzewanie gazowe?

~włosci niezalogowany
2 grudnia 2012r. o 22:05
domek 380 m/kw za rok ok 7 000 zl ogrzewanie , jak sie oszczedza to ok 5000 na gazie mozna zejsc, temp w domu 25 stopni ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
2 grudnia 2012r. o 22:10
Nie ma porównania...jak świat światem istniał...naturalne ciepło ogniska,kominka,piecyka na drewno,węgiel...jest zdrowsze,przyjemniejsze...grzejniki,piec jak się nagrzeją długo trzymają ciepło! :>
~joe-black niezalogowany
2 grudnia 2012r. o 22:17
Dom 200m2 mamy piec normalny , zrobiłem też podłączenie na gaz, lecz wstawię kominek nie obudowany ...jest ciepło ,przyjemnie i fajnie to wygląda...sprawdziłem u kolegi ;)
~joe-black niezalogowany
2 grudnia 2012r. o 22:17
Dom 200m2 mamy piec normalny , zrobiłem też podłączenie na gaz, lecz wstawię kominek nie obudowany ...jest ciepło ,przyjemnie i fajnie to wygląda...sprawdziłem u kolegi ;)
5169
#tomon nieaktywny
2 grudnia 2012r. o 22:21
Mieszkanie na parterze nad piwnicą,48m2. Co dwa miesiace rachunki od października do marca lub kwietnia to średnio 450 zł + prognoza tyle samo.
Grzejemy od 6 rano do 22. Na noc nie wylaczamy tylko gdy bardzo zimno.
Sąsiad ,który ma wybite okienko w piwnicy wysmial mnie jak zwrocilam mu uwagę aby je oszklil lub czymś załatał,bo cholerne zimno przez nie wpada.
mój mały synek lubi bawić się na podłodze,jak wszystkie dzieci.a ten dziwny czlowiek się śmieje.

Dopisane 02.12.2012r. o godz. 22:21:

Dla porównania,to w sezonie letnim płacimy ok.100 zł co 2 m-c i prognozy tyle samo.
chce,żeby już było lato ;-)

Zastosowana autokorekta

11922
#Poirytowany nieaktywny
21 marca 2014r. o 9:25
A jakie płacicie stawki za ogrzewanie miejskie za metr kwadratowy ?
W Bolesławcu są słyszałem duże rozbieżności i co niektórzy płacą nawet po 2,50 za metr. Czy to dużo według was ? Według mnie stawka jest zdecydowanie za wysoka bo czym wytłumaczyć to, że w innych miejscach płacą po 1,50 za metr.
~tanio niezalogowany
21 marca 2014r. o 10:10
Mieszkanie na 3 pietrze,ogrzewanie piec.Ta zima kosztowała 80 zł.w domu 23;24 stopnie.
~ niezalogowany
21 marca 2014r. o 10:17
Piec to jest zawsze piec ale już odchodzi się od tej formy ogrzewania.

Co do 2,50 zł za ogrzewanie to sporo. Ja już miałem 3 mieszkania z ogrzewaniem miejskim ale jeszcze tyle nie płaciłem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!